Многократно сме обръщали внимание на факта, че Бет365 е една от платформите, които предлагат най-голямо разнообразие от спортни селекции и пазари. Този факт нарежда букмейкъра сред най-предпочитаните места за онлайн залагания. Това обаче не е единственият плюс на компанията. Тя е изготвила за своите клиенти редица специални предложения. Едно от тях е опцията за Подсигурен залог за първия голмайстор в мача. Именно върху тази възможност ще се спрем в този текст.

 

Какво представлява ПЗ за голмайстор?

Ако ви се е случвало да залагате на първи голмайстор в даден мач, вероятно сте обърнали внимание, че коефициентите за този пазар са сравнително високи. Това е така, защото и рисковете при прогнози от този тип не са за пренебрегване. Опцията Подсигурен залог за Първи Голмайстор от Бет365 е начин да застраховате поне отчасти своето предположение. Чрез нея ще осъществите печалба, дори ако посоченият от вас футболист е отбелязал попадение, но не е бил първият голмайстор. В този случай обаче, букмейкърът ще уреди залога ви, като го умножи по 1/3 от първоначално предлаганите за съответния футболист коефициенти.

Подсигурете залог в Bet365

Правила и условия

 

Кога и как да направим Подсигурен залог за голмайстор?

Опцията Подсигурен залог е достъпна във всички случаи, когато за даден мач е обявен пазарът за първи голмайстор. В Bet365 това се случва за всички дългоочаквани мачове от важните европейски и световни турнири.

Няма да ви бъде трудно да подсигурите своето предположение за голмайстор. Нужно е единствено да изберете даден играч от секцията с този пазар и в дясната част на сайта ще се появи фиш, маркиращ вашето решение. След като въведете сумата, с която искате да участвате, системата автоматично ще изчисли възможните печалби, спрямо определения коефициент. Забележете, че над реда със сумите на залога и евентуалната печалба има отметка „Подсигурен Залог“. Достатъчно е само да я натиснете, за да се възползвате от тази опция на Бет365.

Важно е тук да отбележим, че подобно на всяка застраховка, опцията „Подсигурен Залог за Първи Голмайстор“ също си има цена и тя е равна на 100% от залога, с който сте решили да играете. Ако я маркирате във фиша си, системата автоматично ще удвои нетната сума, която сте въвели в секцията за залог. Ако, да речем, инвестирате 3 лв. в предположението, че даден играч ще отбележи пръв в мача, щом подсигурите залога си, фишът вече ще струва 6 лв.

Букмейкърът ще изтегли от сметката ви такса, равна на залога ви за конкретното предположение. Обърнете внимание, че ако прогнозата ви се окаже вярна, коефициентът ще се умножи по сумата, която сте попълнили в полето за залог.

 

Условия на офертата

Сами разбирате, че опцията, която Бет365 предлага на футболните фенове, заслужава внимание. За да прецените дали да се възползвате от нея, обърнете внимание на прилежащите условия:

  • Офертата „ПЗ за Първи Голмайстор“ е валидна за всички мачове, където е наличен и пазарът за Първи Голмайстор.
  • Ако посоченият от вас футболист отбележи гол, но не е пръв в мача, Подсигуреният залог ще ви донесе печалба, умножавайки залога ви по 1/3 от коефициента, с който сте играли.
  • Предложението на букмейкъра е валидно за редовното игрово време на всяка среща. Включва 90-те минути на двете полувремена и продълженията, които съдията отсъжда по свое усмотрение в края на всяко от тях.
  • Автоголовете не участват в залозите.
  • Ако сте заложили на играч, който не влезе в треньорската селекция за мача, получавате парите си обратно. Това условие важи и за случаите, в които сте играли без Подсигурите залога си.
  • Когато посочите за фаворит футболист, който влезе в игра, след като вече е отбелязано попадение, също получавате парите си обратно. Това условие важи и за случаите, в които сте играли без Подсигурен залог.

Правила и условия

 

За кого е полезна тази опция?

Както споменахме, пазарът за Първи голмайстор в мача е сравнително рисков. Колкото и добре да познавате отбора или подготовката на отделните играчи, те винаги са в състояние да ви изненадат. Ето защо е добре да помислите дали да не се възползвате от възможността, която Bet365 ви дава. Чрез нея ще реализирате печалби, дори ако не познаете автора на първото попадение. Ще бъде достатъчно фаворитът ви в срещата да се представи на ниво и да отбележи гол. Коефициентът, който букмейкърът предлага за тази оферта, също не е за подценяване.

Публикувано на

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *