10LV Inbet
Атанас Танев

Bet365 официално взе лиценз за България!

Видяно 177 пъти
Dkh Licenz Bet365

Една от най-големите букмейкърски компании в световен мащаб – Bet365 получи лиценз и се завръща на българския пазар! Сайтът на букмейкъра беше активен през различни “огледални” линкове, но нови регистрации в сайта за хора от България бяха забранени. След оспорвание дебати и дълги битки в съда, Бет365 успя да получи дългоочаквания лиценз, като по този начин операторът ще оперира изцяло легално на българска територия.

Сега Държавната комисия по хазарта е обявила в своя сайт за компанията ХИЛСАЙД ЛИМИТИД (НЮ МЕДИЯ МАЛТА), която притежава сайта bet365.com, че букмейкъра отново ще е легален в България.

Тази новина беше дълго чакана от българските любители на спортните пазари, понеже bet365 е букмейкър, който предлага многобройни събития и възможности за залог. В нашето ревю за Бет365 може да откриете цялата информация за компанията и техните предложения онлайн. Вече всеки, който желае да направи нова регистрация от България няма да има пречки, а хората с акаунти ще могат да ги достъпват през основния домейн на компанията – bet365.com.

Последната дума бе на Софийския административен съд, където се решаваше спора между Бет365 и ДКХ.

Освен всичко това, от ДКХ бяха осъдени да заплатят 150 лв разноски по общо трите жалби от страна ха ХИЛСАЙД МЕДИЯ.

*Решението подлежи на обжалване с касационна жалба в 14 дневен срок от съобщението му чрез Административен съд София – град пред Върховния административен съд.

Към момента сайта все още не е активен, но след получаването на лиценз това изглежда въпрос на време. Все пак, процесът по издаване на лиценза се проточи доста дълго време. Изглежда пречките по издаването му са били много и това е забавило процедурата, но важното в случая е, че двете страни имат договорка и всички фенове на компанията ще са много доволни от това.

Ако някой се съмнява в тази новина, може да провери в официалния сайт на Държавната комисия по хазарта, където ясно се вижда, че bet365 е сред букмейкърите имащи лиценз за извършване на хазартна дейност на територията на България. Това е една страхотна новина, точно преди началото на ЕВРО 2016.

Вече регистрацията за България ще е достъпна и всеки желаещ ще може да създаде нов акаунт. Знаете че Бет365 лимитира опцията за създаване на сметка за българските играчи, именно поради изчакването за лиценз. Това само времето ще покаже, а нашият екип ви желае приятни мигове и успешни залози с bet365.

Още публикации за Bet365:

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.
Коментирай