Баскетболни мачове и залози в Bet365

Баскетболът е сред най-предпочитаните спортове, върху които залагат любителите на хазартната тръпка. Вероятно той се нарежда на второ място по популярност в Европа, след Футбола, разбира се. Ето защо повечето букмейкъри се стараят да предлагат достатъчно опции за прогнози в тази област. Възможностите при Бет365 обаче са наистина много. Ако досега не сте залагали на баскетбол, но сте любопитни и нямате нищо против да опитате, по-долу ще видите защо Bet365 е удачно място да го направите.

 

Къде се намира баскетболната секция?

За да разгледате секция „Баскетбол“ на сайта на Бет365 не е необходимо да влизате в профила си. Нужно е да заредите страницата и да изберете раздел „Спорт“ от най-горната лента за навигация. В лявата част на екрана ще видите изредени видовете спортове, на които може да залагате при букмейкъра. За щастие, позициите са систематизирани по азбучен ред и сегментът „Баскетбол“ ще се покаже на една от челните позиции. Ако предпочитате да я добавите в любимите си раздели, натиснете звездичката срещу името ѝ.

Посетете сайта на Bet365

Правила и условия

 

Какви събития може да следите?

В случай, че смятате да опитате късмета си в баскетболните залози, нашият съвет е да го направите при букмейкър, който предлага достатъчно интересни селекции и разнообразни пазари. Bet365 е точно такъв пример. Щом изберете този подраздел, пред вас ще се появи добре систематизирана страница, в която са посочени всички шампионати и дивизии, които се следят. Сами ще се уверите, че разнообразието тук е впечатляващо. Предлагат се не само стандартните събития от NBA лигата, първа група на българския шампионат и Евролига, а и срещи от сравнително по-непопулярните турнири. Сред тях са Адриатическата лига, както и националните шампионати на страни като Исландия, Словения, Бахрейн и Япония.

 

Какви са баскетболните пазари в Бет365?

Маркетите, които ще откриете в секция „Баскетбол“, са достатъчно разнообразни и ще направят играта ви наистина приятна. Имайте предвид, че не всяко събитие предлага пълния набор от пазари. В общи линии, колкото по-популярна е дивизията и колкото по-значимо е събитието, толкова по-разнообразни маркети ще откриете.

  • Стандартни пазари са онези, които се предлагат при почти всички срещи. Сред тях са залозите за четвъртина или полувреме, за краен победител в срещата и пр.
  • Специални маркети са достъпни за някои от събитията в различните дивизии. Към тях спадат прогнозите за Печеливша разлика, Общо в Мача – Четно/Нечетно, Първи до 20 Точки, Двоен Резултат и др.
  • Дългосрочните залози са друга приятна опция, която ви се предоставя в сектор „Баскетбол“ на Бет365. За някои турнири се предлагат допълнителни възможности като прогноза за краен победител, прогноза за финалисти и полуфиналисти, за най-резултатен играч в първенството и пр.
 

Баскетбол на живо

Ако сте любител на адреналина и обичате да усещате тръпката от залозите си до последния момент, значи опцията да прогнозирате баскетболни събития, които се следят на живо, е точно за вас.

За да се възползвате от тази възможност, отидете в секцията „На живо“ на сайта. Тя се намира в най-горната лента за навигация между разделите „Спорт“, „Казино“ и „Покер“. Щом я маркирате, системата ще ви отведе автоматично до общата визия „Преглед“, която ви позволява да видите всички събития, които се следят на живо към дадения момент. Секцията обаче е направена максимално функционална, така че имате възможност да изберете единствено срещите от раздел „Баскетбол“. Това става от сивата лента за навигация, която се намира над списъка с различните срещи. Тук ще откриете изброени спортовете, които в момента се разиграват на живо. Ако не намирате „Баскетбол“ сред предложенията, не се притеснявайте. Това значи, че в конкретния час не се играе никое баскетболно събитие, което се следи от букмейкъра. За да се ориентирате кога ще е следващата ви възможност, идете в секцията „Програма“ и филтрирайте изброените срещи, натискайки бутона „Баскетбол“.

Ще направите справка за мачовете, които ще се играят на тази дата. Обърнете внимание, че ако срещу мача има иконката Play и пише, че ще се следи „На живо по Bet365“, значи ще имате възможност да гледате пряко предаване от срещата.

Веднъж, щом сте маркирали своето събитие, може да изберете на кой пазар да заложите. Хубавото при баскетболните залози на живо е, че пазарите и коефициентите са доста динамични и зависят изцяло от развоя на играта. Букмейкърът следи в реално време мача и предлага маркети, които съответстват на най-интересните моменти от срещата.

На анимирана схема в дясната част на екрана ще виждате на живо развоя на събитията, така че ще сте наясно с всичко случващо се. Показват се отбелязани кошове, атаки, контра атаки, фалове и смени.

 

Защо да изберете Бет365 за баскетболни залози?

Бет365 е от букмейкърите, които обръщат сериозно внимание на баскетболните предложения в спортното си портфолио. Това личи дори от бегла справка на сайта им. Само по себе си това е достатъчна причина да изберете тази компания за баскетболните си залози. В случай, че имате нужда от още аргументи, сме систематизирали за вас най-силните страни на Бет365 в областта на баскетболните залози:

  • Добре развита баскетболна секция, функционално разпределение на раздела и лесна навигация между различните възможности.
  • Разнообразни селекции от най-различни дивизии. Следят се не само популярните първенства, но и националните турнири на различни държави, както и женски баскетбол.
  • Интересни пазари със сравнително изгодни коефициенти.
  • Бет365 предлага архив на баскетболните резултати.
Баскетболни мачове и залози в Bet365
Рейтинг 4.3 от 10 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *