Залози на Електронни Спортове в Bet365

Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.
Ели Мартинова
Публикувано от: Ели МартиноваАктуализирано на: 08 март 2021
Атанас Танев
Проверено от: Атанас ТаневГлавен редактор
Методология на оценката
Eто ‘Как тестваме‘ сайтове за залози
Изчетени материали по темата
11 тематични статии
Сравнения с други оператори
6 сравнения с алтернативни брандове
Актуализация на информацията
Общо 40 редакции от екипа ни досега
Приоритет
Нисък

В последните години електронните спортове се намират в непрекъснат възход и тази тенденция съвсем не остана незабелязана от букмейкърите. Изключение, разбира се, не правят и Bet365, които се славят с иновативния подход към своите клиенти. В сайта на британската компания ще откриете огромно разнообразие от лиги, пазари и опции за залог, на които ще се спрем в следващите редове.

Към Bet365 еСпортове


На Какви Електронни спортове Можем да Заложим?

Съвсем логично, секцията с електронни спортове се намира в спортния раздел на Бет365. Няма да изпитате затруднение да я откриете, защото дисциплините са подредени по азбучен ред. Веднага прави впечатление, че компанията явно поставя акцент на електронните игри, защото в платформата се предлагат почти всички горещи заглавия.

Сериозно предимство е още, че брандът следи всички ТОП първенства в тази сфера. Казано накратко, изборът не се свежда само до няколко заглавия и няма да ви се налага да чакате дълго до провеждането на следващия турнир.


Какви Пазари се Предвиждат за Електронните Спортове?

Пазарите за еСпортове не предлагат дежурното многообразие, на което сигурно сте свикнали в спортната секция на сайта. За това обаче си има съвсем разумна причина. Обяснението е, че компанията след и някои от по-непопулярните състезания. Сами разбирате, че за тях няма да срещнете опции, различни от краен победител.

При известните и обичани от цялата еСпортс общност първенства обаче със сигурност ще откриете доста по-любопитни опции за предположения.

Най-хубавото тук е, че пазарите към всяко заглавие са строго индивидуални и зависят изцяло от развитието на картите, срещите и мисиите в самите игри.


Електронни Спортове на Живо в Сайта на Bet365

Сигурно знаете, че Бет365 е един от най-предпочитаните букмейкъри за залози в реално време. Това е факт заради дългогодишния опит на компанията в тази сфера. Брандът е успял да усети пулса на всяка тенденция и нерядко пръв въвежда най-различни иновации в продуктите за залози.

Хубавото е, че всички тези суперлативи важат и за In-Play залозите на електронни спортове. Те също са сред възможностите в секция „На Живо“ и ще ги откриете в централната лента за навигация в раздела.

Хубавото в случая е, че към тях са достъпни и всички полезни функции, които са налични за регулярните дисциплини в платформата.


Мобилни Залози на еСпортове в Bet365

Българските клиенти са сред късметлиите, които могат да са редват на първокласната спортна апликация на Bet365, която ще им осигури пълен достъп до богатото портфолио с опции за залог на компанията.

Благодарение на мобилното приложение на британския бранд, ще може да залагате на любимите си дисциплини, независимо къде се намирате. Клиентите, които предпочитат да играят с телефон или таблет, ще могат или да изтеглят приложение, или да отворят сайта на букмейкъра чрез браузъра си.

И в двата случая ще имате възможност да играете на всички мачове и пазари, които са достъпни за електронни спортове.


Важи ли Bet365 Стартов Бонус за еСпортове

Професионалните букмейкъри не делят своите клиенти по предпочитания и това личи и в списъка с бонуси на Бет365. Ако вашата любима дисциплина за електронните спортове, бързаме да ви уверим, че ще може да се възползвате от разнообразна палитра от промоции.


Какво мнението ни за Bet365 eСпорт Секцията

Ако се чудите къде да изпробвате залози на еСпортове, Bet365 със сигурност е удачно място. Секцията на британския букмейкър се откроява с чудесни пазари, следят се много първенства, а спортните продукти на компанията са ненадминати. В допълнение трябва да споменем, че ако покривате някои изисквания на платформата, ще може да се възползвате и от пряко предаване за повечето срещи. Желаем ви успех!

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Bet365 отговорна игра

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.