Залози в Bet365 през мобилно устройство

Бет365 се стреми да предостави на своите клиенти лесен и удобен достъп до опциите за забавления. Независимо дали играете от компютър или през мобилно устройство, платформата е добре адаптирана към вашите нужди. В този текст ще разгледаме случаите, когато правите спортни залози от своя телефон или таблет.

 

Кой може да залага на спорт през Bet365 Mobile?

Бързаме да ви уверим, че няма специфични условия, които трябва да изпълните, за да залагате на спорт през мобилното си устройство. Единственото изискване е да имате регистрация и наличност в баланса си на сайта. Има два основни начина, чрез които да направите прогноза на спортно събитие от телефона или таблета си.

 

Залози в мобилната версия на сайта

Бихте могли да отворите сайта на Бет365 през браузъра на устройството си. Ще забележите как системата сама разпознава, че зареждате страницата през телефон или таблет. Автоматично ще бъдете насочени към олекотената версия на сайта, която ще оразмери визията на платформата според екрана ви. Добрата новина е, че всички спортни залози, достъпни на основния сайт, са налични и при мобилната версия на Бет365.

Направете залог в Bet365

 

Игра през апликацията на Бет365

Bet365 е сред букмейкърите, които са се постарали да отговорят на всички нужди на своите клиенти. Един от примерите за това е мобилната апликация, която се предлага за потребителите на устройства с Android и iOS. От гледна точка на визия и функции, двете апликации си приличат помежду си и са аналогични на възможностите, които предлага мобилната версия на Бет365. Единствената разлика, за която трябва да знаете, е, че апликациите черпят по-малко трафик, в сравнение с олекотената версия на сайта.

Ако имате устройство, което използва операционна система Android, добре е да имате предвид, че няма да откриете апликацията в Google Market. Това е така, защото показването на хазартни приложения противоречи с политиките за сигурност на Google. Въпреки това няма причина за притеснение. Може да дръпнете апликацията директно от сайта на Бет365. За целта първо трябва да го заредите през браузъра си.

Притежателите на iPhone или iPad могат да изберат как да изтеглят своето приложение. Това може да стане и от страницата на букмейкъра, и от App Store-а.

 

Как изглежда мобилния сектор „Спорт“?

Ще забележите, че мобилната версия на спортната секция е доста сходна с тази, която ще откриете в стандартната страница. Щом отворите Бет365 – през апликацията или от олекотената версия на сайта – системата автоматично ви насочва в раздела за спортни залагания. В горния десен ъгъл се намира жълтият линк за Логин в профила ви, а до него – връзката за създаване на нов акаунт. Под тях ще видите сива лента за навигация, в която са изредени най-популярните спортове за прогнози. На централна позиция на екрана ви ще забележите по-интересните предстоящи събития, а ако скролнете надолу, ще може да разгледате сектора със срещи на живо.

Ако натиснете иконката за системното меню, която виждате в горния ляв ъгъл, ще имате достъп до всички спортове, предлагани от Bet365.

 

Как да заложите през мобилното си устройство?

Дори да не сте експерти в областта на технологиите, не се притеснявайте. Букмейкърът е направил системата за мобилни залози наистина лесна за употреба. За да направите прогноза, трябва просто да изберете типа спорт и конкретното събитие, от което се интересувате. Пред вас ще се отвори списък с наличните пазари и прилежащите към тях коефициенти. След като изберете един от тях, е нужно само да го маркирате. В долния край на екрана ви ще се появи електронен фиш с активни бутони „Избери Залог“ и „Заложи“. Първият бутон ще ви даде възможност ръчно да въведете сумата, с която искате да играете, а чрез втория ще може да изпратите талона си към системата.

Фишът, който сте създали, остава в долния ъгъл на екрана ви, докато не заложите или не го изтриете. Това е доста удобно, тъй като ще имате лесен достъп до него, в която и част на сайта да се намирате. Тази оптимизация е особено важна, ако искате да направите множествен залог. За целта е нужно само да изберете още една или повече селекции, които ще се добавят към фиша ви. Системата ще изчисли автоматично коефициента ви, ако решите да играете в права колонка.

 

Съвети за сектор „Спорт“ през мобилно устройство

Бет365 определено може да се гордее със спортния си сектор и това важи в пълна сила за визията през мобилно устройство. Няма да изпитате затруднения, ако искате да направите спортен залог през телефон или таблет. Системата е функционална, а изгледът на сайта – интуитивен. Всички раздели и опции са систематизирани така, че да ги откривате без затруднения. Все пак, за да улесним максимално залозите ви през мобилно устройство, ето няколко съвета:

  • Ако ще следите събитие на живо, уверете се, че интернетът ви е надежден. Некачествена или прекъсваща връзка може да окаже лошо влияние не само на преживяванията ви, но и върху преценката ви за залагания.
  • Ако има спортове, на които залагате най-често, съветваме ви да ги маркирате като любими от менюто на Bet365. По този начин те ще се появяват на челни места и няма да е необходимо да се ровите дълго, за да ги откриете.
  • Не ви препоръчваме да правите спортни залози, докато шофирате, но ако все пак ви се наложи, потърсете в настройките на телефона си функцията за употреба с една ръка. Тя чувствително ще улесни работата ви с мобилната версия или апликацията на сайта.
  • Ако залагате редовно, направете достъпа си до Бет365 по-удобен. Заложете в браузъра си бърз път до букмейкъра или извадете иконката за апликацията на Bet365 на работния плот на телефона си.
Залози в Bet365 през мобилно устройство
Рейтинг 0.0 от мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *