10LV Inbet

Залози на eSports в Betano

Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.
Efirbet
Публикувано от: EfirbetАктуализирано на: 19 януари 2022
Атанас Танев
Проверено от: Атанас ТаневГлавен редактор
Методология на оценката
Eто ‘Как тестваме‘ сайтове за залози
Изчетени материали по темата
9 тематични статии
Сравнения с други оператори
9 сравнения с алтернативни брандове
Актуализация на информацията
Общо 11 редакции от екипа ни досега
Приоритет
Висок

еСпортовете са особено привлекателна категория залози през последните няколко години. В началото залозите на събития за видеоигри създаваха по-скоро смут сред аудиторията, но днес те определено са сред най-често избираните бетинг опции както за опитните, така и за начинаещите. Ако ви допада да правите прогнози на еСпортове, в сайт за залози Betano ви очакват перфектните условия за целта. Нека сега заедно да разгледаме възможностите, които имате в тази конкретна услуга на австрийския оператор.

Влезте в Betano


Раздел еSports в Betano

Почитателите на електронни спортове могат изцяло да се доверят на Бетано. Операторът предлага голямо разнообразие от събития и залози в тази ниша. Нещо повече – компанията разполага с цял раздел, посветен на eSports. Можете да го откриете в общия списък със спортни дисциплини. Той е разположен в лявата част на вашия екран. Намира се непосредствено след двата вида ръгби лиги.


Налични лиги в раздел Betano еSports

Betano еСпортове

Ако искате да разгледате видовете видеоигри, в рамките на които можете да поставяте еSports залози, натиснете върху едноименния раздел в спортната програма. Друга опция за вас е да се възползвате от падащото меню през наличната стрелка. И в двата случая ще видите следните еСпортове:

 • League of Legends
 • Counter Strike: GO
 • Dota 2
 • Call of Duty
 • Rainbow Six
 • Valorant
 • StarCratf II

Налични пазари в раздел Betano еSports

Всички основни видове пазари за залози на еSports са напълно достъпни в страницата на Бетано. Имате възможност да ги разгледате и като гост на сайта, тоест без да е необходимо да се логвате и дори да се регистрирате в системата. Вижте ги предварително, ако имате за цел да поставяте именно такъв тип залози и чак тогава преминете към процедурата по създаване на акаунт. Ето и конкретният списък с видовете пазари за залози на еСпортове:

 • Основни
 • Дългосрочни
 • Убива
 • Цели
 • Специални
 • Първа кръв
 • Първа карта

Налични коефициенти в раздел Betano еSports

Можете да очаквате доста добри коефициенти за събития от секция еСпортове. В някои мачове залозите са над средните за пазара. В други може и да не са толкова добри, но пък трябва да сме признателни на Бетано, че поне ги обхващат достатъчно голям брой маркети и бетинг възможности, за да подберете перфектните за вашата активност.


Пряко предаване Betano еSports

Betano пряко предаване

Голяма част от събитията в турнирите по еСпортове са достъпни и да бъдат проследени в реално време. Това е възможно благодарение на специалната функция Пряко предаване. Тя е достъпна за различни видове мачове и еSports не правят изключение в тази насока. Имайте на предвид, че нерегистрирани потребители, както и такива, които нямат пари по сметката си, не могат да получат достъп до услугата Пряко предаване.


Често задавани въпроси

Има ли еСпортове в Бетано?

Да, този оператор предлага много събития за залози в категория еСпортове. Следете редовно програмата на Бетано, за да не изпуснете най-интересните турнири.

Кои видеоигри покрива Бетано?

В Бетано можете да поставяте залози в следните еSports: League of Legends, Counter Strike: GO, Dota 2, Call of Duty, Rainbow Si, Valorant и StarCratf II.

Къде да намеря еСпортове в Betano?

Влезте в спортната секция на Бетано. След това погледнете в лявата част на екрана. Ще видите списък с всички спортни дисциплини. В средата на този списък около двете ръгби лиги са разположени еСпортовете.

Добри ли са коефициентите на Betano еСпортове?

Да, сравнително добри са. За повечето събития от тази категория се предоставят близки до средните на пазара ставки.

Има ли пряко предаване на еСпортове в Бетано?

В Betano можете да проследите голяма част от най-популярните международни турнири по еСпортове. За целта трябва да се логнете и да имате минимална сума по сметката си.

Мога ли да поставям дългосрочни залози в категория еСпортове в Betano?

Към всяка лига в раздел еСпортове ще видите няколко категории залози и пазари. Една от тях е обозначена именно като дългосрочни.


Финални думи

еСпортовете в Бетано са представени на много високо ниво. Виждаме, че операторът се стреми да вмести в еSports обхвата си максимален брой събития. Освен чудесните в повечето мачове коефициенти, предимство в Betano eSports услугата е фактът, че можете да я използвате съвместно с опцията за Пряко предаване.

Заложете на еСпортове

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.