Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Betano Fantasy Футбол

Видяно 178 пъти
Betano Фентъзи раздел

Фентъзи спортовете са популярна услуга в немалко букмейкъри днес. В България те се срещат само в някои бетинг страници. Вече можете обаче да се насладите на този вид залагане и игра и в още една хазартна страница. Новият оператор Бетано разполага с фентъзи спортове и ги предоставя на всички свои официално регистрирани потребители. В този материал ще разгледаме най-популярната категория фентъзи спортове у нас, а и по цял свят. Става дума за Betano Fantasy Футбол. Останете с нас, за да разберете какви са опциите ви в надпреварата за титлата най-добър фентъзи футболен отбор и най-добър футболен мениджър сред клиентите на Бетано.

Посетете Бетано Fantasy


Раздел Betano Fantasy

Fantasy е уникална по рода си бетинг услуга, достъпна в Бетано. Операторът я отделя в самостоятелен раздел. Той е достъпен през главното меню, разположено в горната част на вашия екран. Когато натиснете върху Fantasy, ще видите всички налични лиги, но само в случай, че сте официално регистриран потребител, който се е логнал в системата. Гостите на страницата нямат достъп до предложенията в секция Fantasy на Бетано.

Специално за тях ще уточним, че компанията предлага следните Fantasy спортове: футбол, баскетбол, тенис, CS:GO, League of Legends и хокей. Тъй като обикновено потребителите са привлечени от Fantasy футбола, днешният материал е посветен именно на тази част от общата Fantasy Betano услуга.


Какво представлява Бетано Fantasy футбол?

Betano Fantasy залози

Концепцията на Fantasy футбола в Бетано е сходна с Fantasy концепцията в останалите букмейкъри по света, предлагащи подобен тип услуга. Идеята е да влезете в ролята на мениджър на ваш собствен виртуален футболен отбор. Като за начало вие ще трябва да съберете играчи за своя тийм. Тяхното представяне в отделните мачове ще ви носи определен брой точки. Разбира се, колкото повече точки събира един футболист, толкова по-висока става неговата цена, а и вие толкова повече се приближавате към големите награди.

Точките се дават за различни действия на играча – от отбелязване на точно попадение до асистенция или опазване на гол в собствената врата. Тези действия се вземат от отделните мачове и турнири, в които ще участвате с изградения от вас Fantasy футболен отбор в Бетано.


Как да играя Fantasy футбол в Betano?

След като съставите перфектния според вашите собствени виждания футболен фентъзи отбор в Бетано, идва ред на участието в турнири. В тези турнири се изправяте срещу футболните отбори на други играчи, които са регистрирани в системата на Betano точно като вас. Когато изберете турнира и самия двубой, в който искате да участвате, ще трябва и да подберете петима играчи. Идеята е да селектирате онези състезатели, които според вас ще съберат най-много точки, тоест ще се представят най-добре.

Накрая всички участвали в даден турнир се надпреварват за големия финален награден фонд, който в нередки случаи достига няколко хиляди лева. Имайте на предвид, че всяко участие в турнир струва определена сума, която трябва да заплатите под формата на такса за участие. В Бетано съществуват и специфичен вид турнири, наречени сателитни. При тях особеното е, че те са с много по-нисък от основните турнири вход. В нередки случаи най-добре представилите се играчи получават безплатен вход за следващи Fantasy футболни събития.


Често задавани въпроси

Има ли футбол сред Fantasy спортовете в Betano?

Да, в Бетано има Fantasy футбол и той всъщност, е най-често избираната дисциплина сред фентъзи спортовете.

Как да започна във Fantasy футболната игра на Бетано?

Като за начало ще трябва да съставите ваш собствен отбор от футболни играчи.

Как да участвам в надпреварата за наградните фондове на Fantasy футбол в Бетано?

Трябва редовно да вземате участие в регулярно организираните турнири. След всеки такъв вашите играчи ще бъдат анализирани и при добро представяне от тяхна страна ще получавате точки. Играчите с най-много точки получават най-високи шансове за печалба.

Безплатни ли са турнирите по Fantasy футбол в Бетано?

Повечето от тях изискват входна такса. Някои от тези турнири и по-конкретно сателитните са с ниски входни такси. Съществуват и безплатни турнири.

Какви награди се печелят във Fantasy футбол в Betano?

Всички награди са парични и достигат до няколко хиляди лева.

Какви други спортове има във Fantasy Betano услугата?

Освен Fantasy футбол, ще намерите още и Бетано Fantasy баскетбол, тенис, CS:GO, League of Legends и хокей.


Обобщение

Fantasy футболът в Бетано е една допълнителна опция за забавление, от което можете да изкарате солидни парични награди. Този раздел в страницата е достъпен за преглед само от регистрирани играчи, а участието в него предполага заплащане на входна такса за отделните турнири. Потребителите с най-много събрани точки от добре представилите се футболисти в отделните турнири се борят за страхотни наградни фондове.

Вход в Betano

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай