10LV Inbet
Efirbet

Bet Builder Опция в Бетано

Видяно 117 пъти
Betano Match Combo

В австрийския букмейкър Betano ще откриете повече от задоволително разнообразие от специални опции и функции за едно интригуващо, неповторимо, но най-вече успешно бетинг преживяване. Целта на компанията е да предостави максимален обхват от възможности за своите потребители, така че всеки да може да намери по нещо за себе си. Точно в този дух е създадена и Bet Builder опцията в Бетано, която в миналото се наричаше MatchCombo. Останете с нас, за да получите всички необходими детайли и насоки за това как да се възползвате от нея по максимално най-ефикасния за вас начин.

Към Betano Bet Builder


Какво е Betano Bet Builder?

Bet Builder e вид бетинг функция, но е представена като специално предложение в секцията Оферти на страницата на Betano. Можете да влезете в тази секция през едноименния бутон в горния десен ъгъл на вашия екран, в близост до търсачката и бутоните за вход и регистрация в букмейкърската платформа. Bet Builder на практика е добре познатата ви в редица бетинг сайтове функция, която ви позволява да комбинирате пазари от една и съща среща. Ако някога сте използвали опцията Bet Builder в който и да е друг букмейкър, няма да имате никакви проблеми с приложението и на Bet Builder в Бетано.


Как работи Bet Builder Бетано?

Betano Combo опция

В случай че не знаете как се ползва Bet Builder, важно е предварително да се запознаете с начина, по който функцията работи. Идеята на тази оферта е да получите възможност да направите множествен залог, състоящ се от няколко различни пазари, но в рамките на един и същи мач.

  1. Първо трябва да изберете желаното от вас събитие през дневната спортна програма на Betano.
  2. След това, натиснете върху бутона, с който заявявате намерението си да използвате Betano Bet Builder функцията.
  3. Системата ще филтрира за вас наличните пазари, от които можете да избирате. След като подберете привлекателните за вас селекции ги добавете към своя електронен фиш.
  4. Завършете с потвърждение на така създадения от вас комбиниран залог. Предимството на функцията е, че в крайна сметка получавате доста добър краен коефициент.

Условия на офертата Betano Bet Builder

Когато използвате функцията Bet Builder от Бетано, трябва да се съобразите със следните въведени от букмейкъра специални условия:

  • Един множествен залог през Bet Builder може да съдържа най-малко две селекции.
  • Един фиш може да съдържа повече от един залог, построен чрез опцията Bet Builder може да съдържа най-много седем селекции.
  • В офертата Betano Бет Билдър участват събития от света на футбола, баскетбола, тениса.
  • Видовете пазари, от които можете да избирате в Bet Builder, варират и зависят от конкретното събитие. Почти винаги ще намерите следните маркети: 1х2, голмайстор, Под/Над, корнери, залози за баскетболна четвърт, залози за сет и други.

Често задавани въпроси

Какво е Bet Builder Бетано?

Bet Builder е специална оферта от Бетано, позволяваща на потребителите да съставят множествен залог от няколко пазара на едно и също събити.

Едно и също ли е MatchCombo на Бетано и Bet Builder?

Да, двете представляват една и съща функция, но с различни имена. Съществената разлика е, че Бетано подобри продукта си MatchCombo, като добави нови спортове, пазари и възможности, а с тези нововъведения му даде и името Бет Билдър.

Колко селекции мога да включа в Bet Builder?

Betano ви позволява да включвате в Bet Builder минимум 2 селекции и да комбинирате повече от един залог от този тип във фиша си

Кои спортни дисциплини са включени в Бетано Bet Builder?

В Bet Builder на Бетано могат да се включват пазари на събития от футбола, баскетбола и тениса.

Какво е предимството на Betano Bet Builder Бетано?

Две са основните предимства на офертата Bet Builder от Betano. Първо, тя ви позволява повече гъвкавост във вашата бетинг активност и второ – апетитен краен коефициент на така съставения от вас множествен залог.

Какви пазари мога да включва в Bet Builder на Betano?

От Betano ви дават богато разнообразие от пазари, които да включвате в своя множествен залог през Bet Builder. Почти винаги са налични опциите 1х2, голмайстор, над/под и корнери.


Финални думи за Bet Builder

Bet Builder представлява добре познатата в бетинг средите функция Bet Builder. Тя е достъпна за всички официално регистрирани потребители в Бетано. С нея играчите могат да съставят индивидуални множествени залози от различни пазари в рамките на едно футболно събитие. Опцията предоставя повече гъвкавост в бетинг преживяването и значително по-добър краен коефициент на потребителите.

Направете залог в Betano

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай