10LV Inbet
Петър Борисов

Betano разширява влиянието си в Румъния

Видяно 60 пъти
Бетано Купа на Румъния

Букмейкърът Betano засилва влиянието си в Румъния. Компанията за онлайн игри и залози става основен спонсор на футболния турнир Купата на Румъния. Това е в резултат на стратегическото партньорство между Румънската футболна федерация и Betano. Турнирът вече ще носи името Купата на Румъния Betano поне за следващите три сезона. Така компанията разширява развитието си в страната, след като вече има партньорство с местните футболни клубове ФКСБ и Университатя Крайова.

Хулио Иглесиас Ернандо, главен търговски директор на Кайзен Гейминг – компанията, представляваща Бетано, коментира така новото предизвикателство:

„Продължаваме да подкрепяме румънския спорт от началото на нашата дейност в страната, която започна точно преди шест години. Купата на Румъния консолидира нашия ангажимент към спортната общност в страната и по-специално към футбола, който всички обичаме. Спонсорството ни за Купата на Румъния съвпада с въвеждането на нов формат на турнира. Чрез прилагането на нов и модерен състезателен формат, който да е много по-привлекателен и динамичен, очакваме да подобрим нивото на игра и да укрепим взаимоотношенията на клубовете с техните привърженици.“
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай