Ели Мартинова

50 Free Spins в Betano Шоу Четвъртък

Видяно 57 пъти
Шоу четвъртък в Betano

Игри на живо с истински курпиета и free spins на ротативки? Комбинацията вече е възможна чрез страхотната оферта Шоу четвъртък в едно от най-добрите онлайн казина в странта! Всяка седмица, след Бетано вход, клиентите на компанията могат да вземат 50 безплатни завъртания и то без НИКАКВИ изисквания за превъртане! Вижте в следващите редове как да се включите в кампанията.


Как да участвам в Шоу четвъртък в Betano?

Бетано Шоу четвъртък
 1. Влезте в профила си в Бетано в четвъртък и посетете страницата на офертата Шоу четвъртък, която е видима единствено в конкретния промоционален ден.
 2. За да активирате промоцията на компанията, натиснете бутона ‘Участвай‘. По този начин системата ще започне да отичта залозите ви.
 3. Изиграйте най-малко 100 лв. през същия ден на някоя от позволените игри, които спадат към условията на офертата.
 4. Щом покриете това изискване, ще получите 50 безплатни завъртания за играта 20 Burning Hot на разработчика EGT.
 5. Изиграйте ги до три дни след получаването им.

Към Шоу Четвъртък


Бонус правила на Бетано Шоу Четвъртък

Към промоцията на Шоу четвъртък в Betano могат да се присъединят всички потребители с профил в сайта, стига да разполагат с реални средства за игра. Специален Betano промо код не е необходим. Нужно само е да заложите поне 100 лв. на някоя (или на повече от една) игри, попадащите в допустимия списък на офертата:

 • 🎰 Super Sic Bo
 • 🎰 Crazy Time, Monopoly Live
 • 🎰 Mega Ball
 • 🎰 Deal or No Deal
 • 🎰 Dream Catcher
 • 🎰 Lightning Dice
 • 🎰 Lightning Roulette
 • 🎰 Football Studio
 • 🎰 Side Bet City

Имайте предвид, че промоцията е в сила всяка седмица до края на 2024 г., но е видима единствено в четвъртъците. Това значи, че може да прибирате по 50 free spins от Betano всяка седмица! Ето и специфичните промо правила, които е добре да имате предвид.

Правила на Betano Шоу четвъртък
 • Само клиенти, натиснали бутона ‘Участвай‘ в страницата на Бетано се включват в играта.
 • Нужно е да заложите най-малко 100 лв. на участващите в промоцията игри и това трябва да стане в рамките на деня (четвъртък).
 • Подарените 50 free spins важат единствено за слота 20 Super Hot и трябва да се изиграят в рамките на три дни след получаването им.
 • Всеки спин е на стойност 0,20 лв.
 • Печалбите от безплатните врътки се предоставят без никакви изисквания за превъртане.

Често задавани въпроси

Как да участва в Шоу четвъртък на Betano?

Влезте в профила си в Бетано в четвъртък и посетете сайта на промоцията. Натиснете бутона ‘Участвай’, за да активирате офертата.

Какво ще спечеля от Betano Шоу четвъртък?

Всеки играч, който заложи поне 100 лв. на игрите, участващи в кампанията, ще получи 50 безплатни завъртания за 20 Burning Hot! Всяко от тях е на стойност 20 ст.

Как да ползвам своите free spins от Show Четвъртък?

Изиграйте своите безплатни завъртания в рамките на три дни след получаването им. Печалбите, генерирани с тези врътки, се предоставят без изискване за превъртане.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Betano отговорна игра

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай