10LV Inbet
Efirbet

Специални залози в Betano

Видяно 95 пъти
Betano специални залози

Betano е отлична бетинг платформа за всички ентусиасти, които търсят разнообразни спортни залози на високи коефициенти. В своята ежедневна програма операторът предоставя мащабна селекция от дисциплини, лиги от различни държави и повече от задоволителен асортимент от пазари. Освен класически маркети, в Бетано ще откриете и множество специални залози, които определено заслужават да им се обърне внимание. Днес именно те са във фокуса на това ръководство. Останете с нас, за да получите нужните детайли и разяснения относно всички Бетано специални залози.

Опитайте Betano


Къде да намерим специални залози Betano?

За да разгледате наличните Betano специални залози, трябва да влезете в официалния сайт на оператора. Моля, имайте на предвид, че не е нужно да сте регистриран потребител, за да получите достъп до тях. Можете да разгледате всички налични Бетано специални залози и като гост на сайта. За целта просто преминете към основната спортна секция на страницата. Потърсете категорията Специални залози в левия ъгъл на вашия екран или непосредствено преди списъка с видовете дисциплини в платформата.

Селекцията е обозначена със силно открояваща се на общия фон икона под формата на лилав медал и е разположена между тези две секции: Победители и По коефициенти. С натискането върху Специални залози на мястото на всички Мачове на живо и Топ мачове, които се появяват по дефолт на началната страница, ще се появи пълния пакет от предложения в тази ексклузивна бетинг секция.


Какво представляват Бетано специални залози?

Специални паари в Бетано

Бетано специални залози на практика представляват дългосрочни залози. Този букмейкър разбира дългосрочните залози в традиционния смисъл на термина. Става дума за залагане на събития, които ще се случат в едни по-далечен момент в бъдеще. Този момент няма да е в близките часове или дни, ами по-скоро седмици или месеци. Ето защо дългосрочните залози изискват известно търпение от страна на играчите, но и не само.

За да направите успешна прогноза на Специални залози в Betano е редно да притежавате и добри аналитични умения, но също така и да можете да боравите със статистики и други полезни инструменти. Причината е, че дългосрочните залози представляват по-общи прогнози – например, за краен победител в едно първенство, за голмайстор в една лига и така нататък.


Видове специални залози в Бетано

Още с влизането в секцията Специални залози в Betano ще видите трите вида спорт, в които можете да залагате. Те са разположени в дясната част на самата секция. Включват дългосрочни залози в следните три дисциплини: Футбол, Баскетбол и Тенис.

При влизане в секцията Специални залози автоматично ще бъдете препратени към футболните дългосрочни залози, които са и най-много като брой. Без значение коя спортна дисциплина ще изберете, тя ще бъде представена от няколко лиги, като в повечето случаи става въпрос за първенства от различни географски региони. Така например, в категория футбол ще видите Специални залози Първа лига в България, респективно с тези направления – специални за отбори, специални за играчи Един срещу друг Вкл. плейоф и плейаут. Целта за играчите е да прогнозират крайния победител в лигата, респективно нейния голмайстор след приключване и на последния мач за сезона.

Betano специални залози

Освен за българското първенство, в Специални залози на футбол можете да залагате и за Купа на България, Лига Европа, Английска висша лига, Шампионска лига, Италианска Серия А, Испанската Ла Лига, Купа на африканските нации и няколко по-малко популярни лиги като тези в Румъния, Швейцария и Австралия.

В секция Баскетбол ви очакват залози за Евролига, НБА, Шампионска лига, Еврокъп, националното първенство на Гърция и германия.

Последно, но не по важност в Тенис можете да правите дългосрочни прогнози на големите първенства като Australia Open, Big Slam и други.


Как да правим Бетано специални залози?

Процедурата по поставяне на специални залози не би трябвало да ви затрудни. Тя се припокрива със стандартната процедура по поставяне на залог. Единствената разлика е предварителната навигация, през която трябва да преминете, за да откриете идеалния за себе си дългосрочен пазар. След като го направите, изберете конкретното събитие – например, Левски София да стане шампион в Първа лига България.

Срещу всеки отбор, участващ като предложение за дългосрочен залог ще видите и съответния коефициент. Ще ви направи впечатление, че те варират, като за някои тиймове ставките достигат до рекордните 500.00 и 2500.00. С напредването на първенството, разбира се, коефициентите ще скачат рязко. В повечето случаи добрите печалби са гарантирани, когато се постави Специален залог в Бетано в по-ранен етап на дадената лига.


Често задавани въпроси

Какво представляват Betano специални залози?

Това са дългосрочни залози. Те се обособени в специална категория в сайта.

На какви спортове можем да поставяме Betano специални залози?

Предвидени са специални залози в следните дисциплини: футбол, баскетбол и тенис.

Какви пазари има в Бетано специални залози?

Най-често срещаният маркет е краен победител в шампионата, но ще намерите и други интересни опции, каквито са за голмайстор в лигата, даден отбор да се класира или дам отпадне от шампионата.

Какви са коефициентите в Betano специални залози?

След направен анализ от наша страна, можем да заявим, че в Бетано специални залози се намират на доста добри и над средните на пазара коефициенти.

Къде да намеря в Бетано специални залози?

Влезте в спортната секция на сайта. Точно над списъка с видовете спорт в платформата ще видите няколко ексклузивни бетинг категории. Една от тях е наречена Специални залози и е обозначена с икона „лилав медал“.

Как да поставя специални залози в Betano?

Процедурата по поставяне на Специални залози в Betano е идентична с тази за поставяне на обикновен залог за събитие от ежедневната програма на оператора.


Финални думи за Betano специални залози

Специални залози в Betano представлява селекция от дългосрочни пазари в категориите футбол, тенис и баскетбол. Коефициентите при тях са доста задоволителни. Преобладават класически пазари като победител в шампионата и голмайстор, но играчите ще срещнат и по-нестандартни маркети, особено в баскетболната секция. Специални залози е поредното предложение от Бетано, с което операторът доказва намерението си да предостави максимално широк избор от бетинг опции на своите активни клиенти.

Играйте в Betano

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай