10LV Inbet
Ели Мартинова

Betano xGoals Показател

Видяно 51 пъти
Betano xGoals

Искало ли ви се е да имате на своя страна анализите, с които букмейкърите предвиждат своите коефициенти в срещите на живо! Това вече е възможно в сайта на Betano, благодарение на новия информационен показател xG (xGoals), който ще ви помогне при залозите в реално време.


Какво е xG в Betano?

XGoals в Betano е показател, който помага на залагащите в реално време. Той отчита точността на положенията към конкретния момент и превръща анализа в коефициент за вероятност. Колкото по-качествени са ситуациите пред вратата на противника за даден отбор, толкова по-висок ще бъде и неговият xG.

Цифрите, които ще видите при този показател, имат стриктно информативна функция и нямат задължителен характер. Те не ви гарантират нито печалба, нито конкретна развръзка в срещата. Въпреки това, xG коефициент в Бетано е изключително полезен, защото събира в конкретна цифра комбинация от задълбочен анализ и статистика.


Как работи предлаганият в Betano xGoals показател?

Иновативният xG показател в Бетано се основава напредставянето на отборите в даден мач. Анализът се захранва от Opta – една от най-популярните компании в света, специализирани в статистическите извадки за спортни събития.

Основният принцип, който може да ви води, е, че колкото повече чисти положения е имал даден отбор пред противниковата врата, толкова по-висока стойност ще има неговият xGoals показател. Ако отделите известно време, за да наблюдавате как се движи xG, ще забележите и ясната му връзка с коефициентите към даденото събитие.

Залози на живо в Betano


Защо е полезен xG?

Коефициентът xG е от голяма полза за всеки играч, който предпочита да се възползва от динамичните коефициенти на залозите в реално време. На първо място той дава обективна оценка за представянето на даден отбор до момента в срещата. На базата на тази оценка може да изградите и своята стратегическа хипотеза за развръзката на мача и респективно – за залога си.

От друга страна, xGoals е особено полезен за залагащите, които не следят срещата от самото ѝ начало. Чрез фиксираната стойност ще може само с един поглед да придобиете представа за положенията в мача, без да се налага подробно да разглеждате статистиката от изминалите минути.

Новият показател на живо в Betano ще е добър помощник на всички спортни фенове и се надяваме да го виждаме достъпен на все по-голям брой от мачовете, отразявани на живо в платформата.

Експерт залози Ели Мартинова
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай