10LV Inbet
Efirbet

Betano Залози на живо

Видяно 73 пъти
Betano залози на живо

Съвременните букмейкъри правят всичко възможно, за да отговорят на нуждите на днешните потребители. За тази цел големите компании и по-малките по техен пример предприемат въвеждането на иновативни функции, системи и инструменти, с които да подобрят бетинг преживяването. Съществуват услуги обаче, които продължават да се котират като класически и задължителни за всички оператори.

Точно такава е и услугата за залози на живо. Бидейки един от водещите европейски букита, е напълно естествено в Betano България те не просто да са налични, но и да са предоставени на аудиторията по един модерен и интригуващ начин. Останете с нас, за да разберете повече за залозите в реално време през платформата на австрийския букмейкър.

Заложете на живо в Betano


Секция Залози на живо в Betano

Betano полезни функции

При влизане в сайта на Betano всеки официално регистриран играч или гост автоматично се озове в основния спортен раздел на компанията. Той обаче съвсем не представлява единственото място за поставяне на прогнози с реални пари на платформата. В Бетано можете по всяко време да залагате и на живо. Тази опция е достъпна чрез секцията Залози на живо. Можете да стигнете до нея през основното меню в горната част на екрана. Секцията е означена със заглавието „На живо“.

Когато попаднете в тази категория на сайта, ще останете приятно изненадани от перфектната й подредба и наличната удобна навигация. В най-горната част на страницата ще видите общия брой мачове на живо, които се играят в момента и на които вече можете да поставите своя залог. Под това означение ще видите и съответните дисциплини, от които са съответните събития. В центъра на вашия екран е поместена актуалната програма за залагане на живо в Бетано. Отляво е самият мач, а срещу него се изписват постоянно и динамично променящите се ставки. Събитията за live betting в Betano са подредени в групи за по-лесна навигация – по държави и лиги.


Как да направя залог на живо в Бетано?

След като разгледате всички играещи се в момента мачове, можете да изберете и на какво да заложите. За да поставите вашата прогноза с реални пари, просто натиснете върху желаното от вас събитие. Ще бъдете пренасочени на нова страница с всички налични бетинг опции за конкретния мач. Тези опции са разделени отново на групи според типа пазар – например, Специални залози, Азиатски Линии, Гол и така нататък.

След направения от вас краен избор за събитие и маркет, трябва да посочите и стойността на вашия залог. След това ще го видите като активен във вашия електронен фиш, който винаги се намира в дясната част на екрана. За ваше улеснение от Бетано актуализират в реално време резултата в мача, точната минута от игралното време, както и движението на коефициентите във всеки един отделен момент.


Какви са коефициентите в Бетано залози на живо?

Едно от големите предимства на Betano са неговите коефициенти. След нашата проверка установихме, че ставките в този букмейкър в много случаи са много по-високи от средните за пазара.

Важи ли тази тенденция обаче в секцията за залози на живо? Категорично, да. Повечето пазари в голяма част от дисциплините, налични в Бетано, пристигат с много високи ставки в секцията На живо. Това означава, че за потребителите се отваря прекрасна възможност да натрупат солидни печалби не само от pre-match, но и от живите залози.

Разбира се, най-добрите ставки си остават в сектор футбол, но трябва да имате на предвид, че и при останалите дисциплини те са на доста високо ниво.


Специални функции и екстри за Betano залози на живо

Betano залози в реално време

От Betano определено са се постарали да предоставят отлични условия за бетинг на живо на потребителите. За целта операторът е въвел огромен пакет от специални функции и екстри, които да направят преживяването ви по-вълнуващо, а самата ви активност – по-успешна.

Бутон Popular Markets. Натискайки го, вие ще бъдете отведени в специален раздел с коефициентите за най-предпочитаните и заслужаващи вашето внимание маркети и събития за залози на живо. Тази опция е изключително полезна за начинаещите, както и за играчите, които не успяват да подберат пeрфектния live Betano залог.

Нотификации в реално време за смяна на коефициентите. Тази функция ви уведомява, когато някоя ставка се промени, а вие все още не сте поставили залога си. Целта е да прецените дали наистина искате да поставите точно този залог на живо въпреки промяната.

Календар. През него ще можете да се информирате за това кои събития ще бъдат достъпни за залози на живо в Бетано в близките няколко часове и дни.

Анимирана схема. Благодарение на нея всеки потребител може в реално време да се осведомява за това какво става в даден мач. Обикновено в нея се появяват важни подробности като отбелязано попадение, изваден играч от мача, дузпа и т.н.

Пряко предаване. Тази функция ви дава възможност да гледате събитието в реално време, без да е необходимо да плащате какъвто и да е абонамент или еднократна такса. Все пак, имайте на предвид, че от Бетано са въвели няколко условия, на които трябва да отговаряте, за да се възползвате от услугата Live streaming. На първо място, тя е достъпна единствено и само за официално регистрирани потребители с активни акаунти. За да гледате пряко мач през Betano, също така, трябва да разполагате с пари по сметката си в профила, както и да имате поставен поне един залог в рамките на последната една седмица.Често задавани въпроси

Има ли залози на живо в Бетано?

Да, операторът разполага с цяла секция „На живо“, в която можете да откриете широка гама от събития, които да прогнозирате с реални пари в реално време.

Добри ли са коефициентите за залози на живо в Betano?

След направеното от нас сравнение можем да заявим, че коефициентите за залози на живо в Бетано са сравнително високи и над средните за пазара.

На какво можем да залагаме на живо в Бетано?

Практически почти всички видове спорт в Бетано са налични и в секцията за залози на живо. Повечето лиги и събития са представени и от същите пазари, които срещаме в основната pre-match секция на оператора.

Как да гледам събитие на живо в Betano?

Услугата Пряко предаване в Betano е достъпна само за официално регистрирани и логнали се в системата потребители. Ако за събитието има предвидено пряко предаване, до него ще видите бутон „Play”, който трябва да натиснете, за да гледате на живо.

Защо услугата Пряко предаване не работи?

Вероятно не отговаряте на някое от условията за нейното използване: наличие на официален акаунт и минимална сума по сметката ви, както и регистриран залог в рамките на последната една седмица.

Струва ли си да залагаме на живо в Бетано?

Да, според нас си струва. Системата за live betting в Бетано е изключително интуитивна, програмата – разнообразна – а и ставките са високи.


Финални думи за залози на живо в Betano

Нашето финално заключение за услугата залагане на живо в Бетано категорично е положително. По това, което разгледахме и тествахме в платформата, можем да заявим, че операторът се е постарал да предостави не само необходимия минимум за отлично live бетинг преживяване на своите клиенти, но е и надхвърлил очакванията с множество интересни и полезни функции. Нещо повече – в залози на живо Betano запазва стратегията си за предлагане на високи коефициенти и достатъчно широко разнообразие от видове спорт, лиги и пазари, така че всеки играч да остане доволен.

Вход в Betano

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай