Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Препоръчваме Ви да разглдате някои от най-предпочитаните сайтове за залози, които разполагат с лиценз от НАП:

Betdaq от България

£30 Начална Оферта
Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.
Betdaq потребители по страна
Последно променено от Efirbet :

Въведение

Betdaq е търговското наименование на компанията GBEA – Global Betting Exchange Alderney. Създадена е през 2000 г. от ирландския бизнесмен Дермът Дезмънд. Неговата идея била да направи онлайн пространство, където хората да могат да залагат едни срещу други. Централата на компанията била в Дъблин, а за нея работили повече от 200 души. През 2013 г. обаче се появил купувач. Ladbrokes придобива GBEA за сумата от 30 милиона евро. В последствие Ladbrokes и Coral се обединяват в Ladbrokes Coral Group, а така Betdaq става част от една от най-големите букмейкърски компании. Брандът на Betdaq остава непроменен, както и възможността на различни хора да залагат един срещу друг, а не срещу букмейкър. По този начин Betdaq се явява борса за залози, която печели определена комисионна от всяка нетна печалба, която даден клиент прави.

Betdaq разполага с една от най-добрите платформи за Спортна Борса. Мащабите на компанията са изключително големи, като залозите за една седмица достигат общата сума от 75 милиона британски лири. Букмейкърът участва в спонсорирането на различни конни състезания, футболните отбори и други. Сред най-популярните клубове личат имената на шотландския Селтик и английския Чарлтън.

Betdaq е един по-различен букмейкър, който предлага топ платформа за залози от типа спортна борса. Това е една различна възможност, с която да спечелите.


Регистрация

Създаването на акаунт в сайта на спортната борса се прави, след като изберете бутон “Join Now”. Той се намира в горната дясна част на страницата. Ще видите различни полета, които са нужни за попълване. Те изискват следната информация:

 • Лични данни – име, фамилия, дата на раждане, телефонен номер и имейл адрес;
 • Данни за адрес – държава, улица, град, пощенски код;
 • Информация за акаунта – потребителско име, парола, таен въпрос, таен отговор, валута на сметката и лимит на депозит.

Има и поле за въвеждане на промо код, който ще ви донесе определен бонус, ако разполагате с такъв. Изберете бутон “Open an Account”, за да потвърдите регистрацията си. Вижте как изглежда формата за създаване на сметка:

betdaq регистрация
Регистрационна форма в Betdaq

Регистрирайте се оттук


Ревю на сайта – дизайн, структура и навигация

betdaq преглед на сайта
Подробен преглед на сайта Betdaq

Сайтът на Betdaq е структуриран от две основни менюта и няколко допълнителни полета, на които трябва да обърнете внимание. Основната навигация в сайта се извършва през главното меню, намиращо се в горната част на сайта. Оттам може да превключвате между различните предложения на компанията. Горе вдясно са полетата за вход и регистрация. Другото важно меню е разположено в лявата част на екрана ви. Оттам избирате даден спорт или първенство, за които да разгледате наличните събития. Дясната част е посветена на няколко полета, които показват различни оферти и предложения от букмейкъра. В центъра също има област, в която се сменят различни оферти, а под нея се показват някои от най-популярните предстоящи срещи. Виждат се и някои събития на живо. В долната част на сайта има информация за лиценза на букмейкъра, както и допълнителни бутони за достъп до различни точки в сайта.

Няма какво да ви затрудни в ориентирането сред наличните менюта и бутони. Сайтът на Betdaq предлага структура, в която лесно може да навигирате. Основните бутони и менюта са на видни места, така че да осъществите максимално бърз достъп до тях. А и начинът, по който изглежда сайта, допринася за приятното му разглеждане.


Спортни залози

Вече стана ясно, че услугите, които Betdaq предлага, представляват залози от тип Спортна Борса. По този начин имате възможност да заложите ЗА или ПРОТИВ даден коефициент за определен пазар и събитие. Спортовете, за които ще намерите събития, са доста разнообразни. Включват се футбол, тенис, конни надбягвания, бейзбол, колоездене и други. Можете да залагате и на политически събития. Налични са и доста интересни залози на списъци от спортни събития. Те могат да ви донесат доста големи джакпот печалби. Задачата при повечето е да познаете крайния изход на точно определени срещи. Друг вариант е да предположите дали ще има под или над 2,5 гола за точно определен брой мачове.

Много е важно кой раздел ще изберете, в зависимост от желанията ви за залог. Последно споменатите списъци с познаване на мачове са налични в раздел “Sport Pools”. Раздел “Exchange” ще ви даде възможност да залагате на различни спортни събития в стил “За или Против”. Това е идеята на спортната борса. Друг раздел – “Multiples”, също предлага спортни събития, но там имате само по един коефициент за определен пазар. Този тип залози най-много наподобява стандартното залагане с множествени селекции. Нужно е да изберете поне 2 събития, налични в този раздел. Максималният брой на събитията, на които може да заложите в този раздел, достига 10.

Може да залагате и на системи. Всички селекции, независимо дали са от спортната борса или друг раздел, се показват в горната дясна част на сайта. Там се намира т.нар. “Bet slip”. През него поставяте сумата на залог и го потвърждавате.


Какви възможности се предлагат от Betdaq.com?

Наличните възможности за залог се различават при отделните спортове. Когато изберете даден спорт, ще ви се покажат всички държави или първенства, за които има събития. Разполагате с опцията да разгледате само мачовете за конкретен ден. Избирате си спорт, селектирате си държава или първенство и накрая избирате събитието, на което имате желание да заложите. Така ще ви се покажат всички налични пазари. Ще видите всички коефициенти За и Против, които са налични. Можете да избирате измежду пазари за краен изход, под/над голове или точки, точен резултат, азиатски хендикап и доста други. Зависи от спорта.

За конните надбягвания има пазари за победител или за място на завършване. Възможностите не покриват всички пазари, за които можете да се сетите и които ще намерите при стандартните букмейкъри, но това е разликата при спортната борса. Тук ще намерите достатъчно избор за залог на високи коефициенти.

Мнение за коефициентите:

Предимството на Спортната Борса пред стандартния букмейкър е, че може да ви предложи доста по-високи коефициенти. Букмейкърите работят с фиксирани коефициенти, които се променят спрямо заложената сума за определено събитие. При спортните борси също има промяна в коефициентите, но обикновено те са доста по-добри. Става въпрос за залози на събития от най-различни спортове. Основната конкуренция, в случая, е между Betdaq и други спортни борси за залози. Нашето мнение за ставките от тази компания е, че те превъзхождат останалите спортни борси, в повечето случаи.

Betdaq е един от първите, който започва да предлага подобен тип залози. Това му дава нужния професионализъм и опит да бъде водещ избор за залагащите. Обобщеният ни извод за коефициентите на Спортната Борса от Betdaq е, че в нея могат да бъдат намерени много високи ставки, с които да спечелите.


Бонус: 0% комисионна за първия месец (с бонус код: FREE30)

Спортната Борса на Betdaq печели от комисионната за всеки печеливш залог в сайта. Новите потребители обаче могат да се възползват от 1 месец, в който няма да дължат комисионна. За целта трябва да въведете код на оферта FREE30 в съответното поле, когато създавате своя акаунт. Така ще получите 30 дни, в които компанията няма да прибира комисионна от нетната ви печалба. Запомнете, че този бонус важи единствено за залози в раздел “Exchange”. Може да залагате на всички предложения от различните спортове. След като срокът от 1 месец изтече, отново ще започнете да дължите такса от 5% за залозите си.

Вземете своя бонус


Раздел Exchange (Борса)

betdaq раздел борса
Раздел „Борса“ в сайта на Betdaq

В този раздел ще откриете всички налични възможности за залози от тип Борса. В менюто от лявата част на сайта ще намерите бутони към различните спортове. Нужно е да селектирате някой от тях, за да видите събитията, на които можете да залагате. Това е най-основният раздел в сайта на Betdaq. Точно Спортната Борса е главната идея на компанията. Тя ви дава възможности за залог на различни пазари и събития, но към всеки един пазар имате 2 варианта – “ЗА” или “ПРОТИВ”. В сайта на компанията, залог “За” представлява “Back”, а залог “Против” означава да изберете коефициент под графата “Lay”.

Същността на борсата за спортни залози предоставя възможност да предлагате коефициент за дадено събитие да се случи или пък да не се случи. Стойностите на коефициентите се определят от регистрираните играчи в спортната борса. Като такъв, вие може само да залагате на определени маркети, но може и да предлагате такива. Предложените ставки обаче трябва да бъдат реалистични, защото няма да намерите някой да заложи на нереалистичен коефициент. Нека видим едно събитие от сайта на Betdaq и наличните възможности за залог на краен изход.

Чрез този пример ще ви покажем как да залагате в сайта на Betdaq. Виждате вида на пазара, за който преглеждаме възможностите, както и участниците в срещата. Срещу всеки един има коефициенти и суми. Ставките са различни, понеже се предлагат от отделни хора в спортната борса. Винаги, под графата за залог на “Back” или “Lay”, първо се показват най-търсените коефициенти. Под всеки един коефициент се показва сумата, която максимално може да заложите за него. Тя може да се променя във времето, понеже зависи от броя на поставените и посрещнатите залози. С други думи какви суми са заложени За и Против.

Идеята на залог “Back” е, че залагате конкретният участник да спечели срещата, т.е. залагате “ЗА” него. Така например, ако заложите 10 евро за победа на Кербер, ще получите чиста печалба от 5.60 евро. От тях 5% са за Betdaq. Ако тя загуби, губите сумата на залога.

При залог “Lay” вие залагате “СРЕЩУ” конкретния участник, т.е. да не спечели срещата. Тогава, ако поставите залог от 10 евро Кербер да не спечели срещата, на коефициент 1.57, имате 2 варианта. Ако тя не спечели, ще получите печалба от 10 евро, защото сте заложили срещу нея. Другият вариант е тя да спечели, като тогава ще трябва да заплатите общо 15.70 евро, понеже залогът ви е губещ и се използва за покриване на печалбите на тези, които са спечелили. Компанията ще провери дали имате нужната сума за изплащане, за да ви позволи да направите такъв залог.

Така работи спортната борса на Betdaq. Нужно е да бъдете бдителни и правилно да преценяте своите залози. Възможностите са много добри и в повечето случаи коефициентите са по-високи от тези, които ще намерите в стандартните букмейкърски къщи. Единствената сериозна алтернатива на Betdaq е букмейкърската компания Betfair, която също разполага с предложения за залози в Спортна Борса.


Залози на живо (In-Play)

В Спортната Борса на бранда има и раздел за залози на живо. Него ще намерите от менюто в лявата част, под името “In-Play”. Той няма да ви предложи голямо изобилие от събития и спортове, но основните първенства и турнири са налице. Идеята при залозите в реално време е същата, както при тези събития, които не са стартирали. Различното тук е, че при залозите на живо коефициентите се променят доста бързо, в зависимост от развитието на конкретно събитие. И тук залагате “За” или “Против” дадено събитие да се случи.

В раздела може да видите и кои са събитията за различните спортове, които в последствие ще бъдат налични за залози на живо. Няма платформа, в която да проследите развитието на мачовете, но все пак резултатите се обновяват бързо.


Кеш-Аут опция

Функцията, която ви позволява да прекратите своя залог, може да бъде намерена в сайта на Betdaq. Самият Cash Out ви дава шанс да приберете определена печалба, ако залогът ви е на път да се случи. Можете да минимизирате загубите си, ако залогът ви не се развива по ваш вкус и затворите. В сайта на компанията може да разберете кои пазари са налични за затваряне. Това става с иконката, която стои срещу името на пазара за конкретно събитие. Нужно е събитието да се следи на живо в сайта, за да бъде активно прекратяването му. Върху нетната ви печалба, отново плащате 5% комисионна за букмейкъра.


Казино

betdaq казино
Казино секция в Betdaq

Освен спортната борса за залози, от компанията са приготвили и казино раздел. В него няма да намерите нещо по-различно от стандартните онлайн казино игри. Разнообразието не е от най-големите, понеже са налични около 80 игри. Те са разделени в различни категории, като най-голям брой игри са тези от тип слотове. Съществуват игри с джакпоти, аркадни игри и други. Някои от игрите могат да се играят за удоволствие. Тази опция не е активна за всички налични игри, но все пак е добра за тези, при които я има. Казиното на Betdaq не предлага огромно разнообразие, нито игри с крупиета на живо, но пък е достатъчно добро, за да имате алтернатива на спортните залози.


Бонус към казиното – Залагате £10, взимате £30

Залагащите в онлайн казиното на компанията могат да вземат доста добър бонус, с който да увеличат шансовете си за печалба. За целта трябва да се регистрирате в сайта на букмейкъра и да заложите 10 паунда в казино раздела. Това ще ви донесе допълнителни £30, с които да залагате. Нужно е да превъртите бонус сумата 30 пъти в онлайн казиното на Betdaq. Чак след това ще получите възможност да изтегляте средства от сметката си. С бонуса не можете да залагате на игрите Блекджек и Мини Рулетка. В профила си имате информация за оставащата сума, която трябва да превъртите. Срокът за това е 14 дни. Ако не успеете да изпълните условията в посочения период, бонусът и натрупаните с него печалби ще ви бъдат отнети.

Вземете £10


Виртуални залози

Платформата на букмейкъра позволява залози и на виртуални спортове. Те представляват софтуерно генерирани събития, чиито изход се определя на случаен принцип. Това ви позволява да печелите на високи коефициенти. Хубавото на виртуалните спортове е, че са налични по всяко едно време на денонощието. Това ви дава възможност винаги да направите залог, ако имате такова желание. Виртуалните събития се провеждат за доста кратко време, така че бързо научавате дали залогът ви печели или губи.

От Betdaq са обърнали най-голямо внимание на конните надбягвания и гонките с кучета, за които има виртуални събития за залози. Налични са обаче още спортове, като футбол, колоездене, състезания с коли и мотори. Виртуалните залози се правят с реални пари и носят реални печалби, така че може да се възползвате от тях.

Бонус за раздел „Виртуални“: заложете £10 и вземете £10 (с код: V1010)

Освен, че ще може да разнообразите залозите си, виртуалните спортове могат да ви донесат и бонус. За целта трябва да въведете промоционалния код на оферта V1010 в специалната секция на акаунта ви. После, ако заложите поне 10 паунда на пазар от виртуално събитие в сайта и загубите, ще получите безплатен залог от £10. Ако залогът ви се окаже успешен, няма да получите бонус. Запомнете, че тази оферта важи само за първия ви залог в раздела с виртуални спортове. Той трябва да бъде на пазар с коефициент поне 2,00.

Полученият безплатен залог ще бъде активен в срок от 7 дни, като трябва да го заложите на събитие от виртуалните спортове с минимум 1,50 коефициент. Имайте предвид, че безплатният залог ще ви донесе само чистата печалба от него, без сумата на самия залог.

Вземете £10


Депозит и теглене – методи

Клиентите на Betdaq могат да използват разнообразни методи за депозиране и теглене на средства. Ще разгледаме информацията, която е налична, за отделните методи на разплащания.

Методи на депозит
Такса
Време
Дебитни картиНе се дължи такса за извършване на транзакциятаИзпълнява се веднага
Кредитни карти1,5% върху сумата на депозитаНезабавна транзакция
SkrillНе се дължи таксаМигновени депозити
NetellerНе се дължи таксаВеднага
Банков трансферНяколко дни
PayPal2% за всеки депозитНезабавно
ChequeДо 10 дни

Методи на теглене – стандартната процедура е да получите плащането си по същия метод, с който сте депозирали средства. Стига той да се поддържа. Лимити не се споменават.

Методи на теглене
Такса
Време
Дебитни/Кредитни картиНе се дължи таксаМежду 2 и 5 работни дни
SkrillНе се дължи таксаПозволява теглене в рамките на 24 часа
NetellerНе се дължи таксаДо 24 часа
Банков трансферНе се дължи таксаОт 1 до 5 дни

Betdaq мобилна версия и апликации

betdaq мобилна версияБрандът предлага услугите си и на мобилни устройства. Много залагащи предпочитат удобството на своя смартфон или таблет, а наличието на Спортната Борса от Betdaq е добра възможност. За целта е нужно да достъпите сайта на компанията от мобилния си браузър. Ще ви се зареди мобилната версия, която е специално оптимизирана да поддържа “responsive” дизайн, който се наглася спрямо площта на екрана.

Ползвателите на Android и iOS имат на свое разположение мобилни апликации. Тази за Андроид устройства може да изтеглите от http://www.betdaqandroid.com/, докато апликацията за iOS е налична в AppStore. Мобилната версия на сайта и мобилните апликации изглеждат и работят по идентичен начин. Те ви позволяват да се насладите на всички функции и предложения, които са активни в пълната версия. Всичко от залози на Спортната Борса до разнообразните казино игри е на ваше разположение. Ще можете също така да се регистрирате и да участвате в промоционалните оферти. Всичко това напълно безплатно, през удобството на вашето мобилно устройство.


Affiliate програма

Партньорската програма на Betdaq дава възможност на много хора да работят съвместно с нея. Ако разполага с уебсайт, блог или страница, можете да кандидатствате за афилиейт програмата на компанията. Веднъж одобрени, ще получите достъп до платформа, където можете да следите активността на препоръчаните от вас клиенти. Вашата цел е да промотирате бранда чрез специални банери и линкове, които ще получите, а в замяна ще печелите комисионна. Тя зависи от залозите, които препоръчаните клиенти правят. Процентът започва от 25%, минава през 30% и достига до 35%. Букмейкърът ви предоставя възможност да работите с един от водещите брандове за залози на Спортна Борса.

Може да кандидатствате за Affiliate програмата на компанията от този линк: http://affiliate.betdaqaffiliates.com/.


Въпроси и отговори

Може ли да се регистрираме в Betdaq от България?

Регистрации от страната ни не се приемат. България дори не присъства в избора от държави, по време на процеса за създаване на сметка.

Има ли алтернативен линк за вход в Betdaq?

Потърсихме алтернативен линк за сайта на компанията, но не успяхме да открием такъв. Обикновено достъпът до официалната страница, налична на адрес www.betdaq.com, не би трябвало да представлява проблем. Единствено няма да можете да се регистрирате в него, поради забраната. Ако не успеете да осъществите достъп, опитайте през услугите на прокси сървър.

Как се активира акаунт?

Активацията на акаунт се прави след края на процеса по регистрация в сайта. Нужно е да достъпите своя имейл адрес, където трябва да сте получили съобщение от компанията. В него трябва да има актуален линк, с който да активирате своя акаунт.

Как да верифицираме акаунта преди теглене?

Условията на букмейкъра изискват верифицирането на вашите данни, преди да можете да теглите средства от сметката си. Това се прави с цел да се предотвратят измами. Нужно е да представите снимка или копие от паспорт, шофьорска книжка или лична карта, за да могат данните от документа да бъдат сверени с тези, които сте въвели.

Как да възстановя изгубена парола?

Под бутоните за вход в акаунта и регистрация се намира друг бутон, наименуван “Forgot your username/password?”. Ще ви се покаже страница, даваща ви информация за стъпките, които трябва да предприемете. Нужно е да се свържете със служител на компанията, за да получите нова парола. Трябва да представите имената си и потребителското си име в Betdaq. Отделно може да бъдете попитани за отговора на тайния въпрос, който въвеждате по време на регистрация. Начините за контакт ще откриете в специална точка от това ревю.

Грижа за клиентите

В грижата си за клиентите, букмейкърът е включил няколко различни направления. Основното от тях е помощният раздел, наличен в секцията “Help”. Там са събрани различни въпроси и отговори към тях, които ще ви помогнат да разберете как работи сайтът и услугите в него. Едва ли ще има тема, която да не е засегната в този раздел. Можете да използвате и търсачка, за да намирате информацията по-лесно.

Следващият плюс за клиентите на компанията е раздел “Trading Tools”. Той е насочен най-вече към начинаещите залагащи в Спортната Борса. Секцията разполага с пълна информация за този тип залагане и ще ви въведе в основните моменти, които всеки трейдър трябва да знае. Последно, но не на последно място по важност, е раздел “Betdaq Tips”. Там ще откриете специален блог, който се поддържа от компанията. Той съдържа различни прогнози, съвети и новини, свързани с отделните спортове. Разделът е полезен, а информацията в него е доста съществена. Ние смятаме, че всичката тази информация може да помогне на много залагащи по пътя им към печалбите.

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговора, винаги може да се обърнете към центъра за обслужване на клиенти.


Контакти

Начините за връзка със служител на компанията са няколко:

 • Чат на живо – стартира се през уебсайта на Betdaq. Това е най-бързият начин да получите отговор на въпроса си, но не е активен постоянно;
 • Имейл адрес – отправяйте своите запитвания на следната електронна поща: helpdesk@betdaq.com. Имайте предвид, че отговорът ще отнеме няколко часа;
 • Факс – номерът е следният: +353 1 556 6296;
 • Телефон – налични са няколко телефонни линии:
 • – за Великобритания: 08701781021;
  – за Ирландия: 015566222;
  – международен: +35315566222.

Финални думи и оценка

Това, което ще намерите в сайта на Betdaq, е доста по-различно от предложенията на обикновените букмейкъри. Компанията цели да привлече вниманието чрез своята Спортна Борса за залози, където потребителите определят правилата. Освен това са налични онлайн казино игри и залози на виртуални спортове. Това доставя определено разнообразие. Жалко, че компанията не приема играчи от България, но няма да ви бъде нужен работещ линк за достъп до сайта, за да разгледате предложенията. Те включват и доста атрактивни бонуси.

В допълнение на всичко това можем да отбележим разделите с информация за начинаещи трейдъри и страницата със съвети за залаганията. Наличието на мобилни услуги също е в плюс за бранда. Той е доста популярен в своята сфера и няма голяма конкуренция в залозите на Спортната Борса. Точно затова ще оценим Betdaq подобаващо, като му поставим оценка 8/10. Компанията е точният избор за залози от тип “За” и “Против”, така че няма да сбъркате, ако ѝ се доверите.

Вход в Betdaq

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.