Betfair Кеш-аут за спиране на залозите

Пробвайте Кеш-аут от Betfair


Информация за предназначението на кеш-аута в Betfair

Букмейкърската компания Betfair има една от най-добрите кеш-аут функции в сферата на онлайн залозите. Betfair предлага на своите клиенти шанс да затворят своите залози с определена печaлба или пък да затворят на загуба, но все пак такава, че да не загубите цялата заложена сума.

Самата система на Betfair прави изчисленията за евентуалния кеш аут в реално време и когато мислите, че е време да затворите залога е нужно просто да натиснете един бутон. Чрез тази функция вие може да действате много практично и в някои случаи да предотвратите големи загуби или още по-добре – да затворите на печалба дадени залози. В последствие няма да ви интересуват как са завършили като краен резултат, защото когато затворите с Betfair кеш аут, залогът ви се счита за приключен и сумата веднага ще бъде добавена към вашия баланс.

Освен това Betfair предлага на всички свои клиенти и услугата Cash Out+, чрез която ще можете да затваряте отчасти вашите залози. Тя е активна за секцията със Спортни залози (СПОРТ), но също и за раздел Борса на Betfair. Може да се използва към всички спортни залози, които подлежат на затваряне. Разполагате с плъзгач, който ви позволява да настроите частта от сумата, която искате да приберете веднага. Системата автоматично ще изчисли с каква сума залогът ви остава активен и ще ви покаже евентуалната печалба.

Достъпни пазари, в които може да спирате залозите си

Възможността да затворите залог чрез Betfair кеш аута е налична за множество различни пазари, които букмейкърът ви предлага. Големият плюс на кеш аута на Betfair е, че имате възможност да разберете дали за даден пазар ще се предлага функцията да прекратите залога си.

Как да разберем, че Кеш аут е наличен в Бетфеър?

Това може да разберете, когато достъпите даденото събитие от различните спортове и ако срещу името на дадения пазар откриете иконката cash out иконка Betfair, то тогава ще имате шанса да затваряте вашия залог, ако решите да залагате.

При Betfair кеш аут няма значение дали събитието е на живо или още не е започнало. Ако опцията кеш аут е активна, вие може да я използвате по всяко време. В Betfair е много лесно да разберете пазарите, на които ще е активна опцията кеш аут. Остава само да започнете да се възползвате от нея.

Инструкции за ползването на Cash Out в Betfair

След като вече разбрахте какво представлява самата функция и къде е активна, време е да разгледаме как може тя да бъде използвана. Всъщност, това не е никак трудно. Когато сте заложили единичен или множествен залог на пазари, които имат съответната икона, гарантираща, че кеш аут е активен, тогава можете да видите вашите активни залози, които може да затворите от меню „Cash Out“. То се намира на основната лента с раздели на Betfair.

Пример за използването на кеш-аута в Бетфеър

кеш аут опция от Betfair

Както виждате на примерната снимка, която сме направили труда да ви покажем, ще видите, че в момента има 1 активен залог, който може да се затвори и в случая вече е затворен. Точно по този начин вие виждате вашите залози.

Селекциите на примера са били 2, но едната вече е печеливша, както се вижда в долната част на самата снимка. Имате информация за залога, който е направен и за моментното му състояние. В случая, активният залог все още трябва да се доиграе, но ние сме решили да го прекратим. На мястото на големият участък в зелено ще видите бутона и сумата на Кеш аута.

Натискате бутона, изчаквате и вашият залог ще бъде затворен. На снимката може да видите сумата, на която Betfair показва, че сте прекратили залога си, както и сумата, която е била възможна за спечелване, като потенциална печалба.

Лесно е да използвате Betfair Cash Out, така че не чакайте и се възползвайте от тази прекрасна услуга!

Какви са предимствата на спирането на залога?

Предимството, когато използвате Betfair кеш аут, е, че по този начин може да се застраховате и да спасите определена сума, ако залогът ви върви към загуба. От друга страна, можете да изтеглите вашата печалба преди края на срещата, ако тя е печеливша, но не ви се чака.

Betfair ви предлага една страхотна възможност, много лесна е за използване, а също така може да ви донесе огромни ползи. А с показването на пазарите, на които кеш аутът е активен, Betfair дава доста голямо предимство на своите клиенти, които по този начин могат да се подготвят и да си направят сметката.

Недостатъци на Кеш-аута в сайта на Бетфеър

Основният недостатък на Betfair кеш аута е, че самото затваряне на залога отнема повече време от някои други кеш аут опции. Самата компания Betfair е направила така, че при избиране на прекратяване на залог, ще трябва да изчакате определени секунди, които в даден момент могат да се окажат много, ако в селекцията ви се случи събитие като гол, например. Времето, като цяло не е много, но е повече, отколкото при някои други букмейкърски компании.

Компанията трябва да помисли и за интегрирането на допълнителната функционалност за автоматично спиране на залога. Това ще добави още повече плюсове към цялостната функция на Betfair Cash Out.

Може ли да спрем залозите си през Betfair мобилна версия?

Ако желаете да прекратите вашия залог през мобилното си устройство, ще имате тази възможност. Cash Out функцията е актива и през мобилната версия на Betfair, но също и при апликациите от букмейкъра. Просто ще е нужно да сте влезли във вашия профил, след което да достъпите секцията със залози, които можете да затворите. Накрая избирате бутона, чрез който прекратявате залога ви. По този начин ще може да се възползвате от шанса да затваряте вашите залози, където и да се намирате, през мобилното ви устройство.

Може ли да вземем бонус при първо използване на Cash-Out?

Бонусът при първи Кеш аут в Betfair вече не е активен!

Betfair е сред малкото букмейкъри, които ви дават бонус за използването на Кеш Аут. Тяхната оферта се състои в това, че когато се регистрирате в сайта им и заложите на определени спортни събития, които подлежат на затваряне, то тогава вие може да получите 100% бонус при първо използване на функцията Cash Out. Или с други думи, правите залог и когато кеш аут сумата е на печалба, вие може да затворите и да получите бонус, който ще бъде равен на чистата печалба, която прибирате от вашия залог. Трябва да знаете, че тази оферта е валидна за залози от поне 3 събития, а бонусът, който получавате има валидност от 48 часа. Самият бонус е под формата на безплатен залог, така че съветът ни е да го използвате в този период, за да не го загубите.

Често задавани въпроси за кеш аут на Betfair

Защо Бетфеър предлага Cash Out?
Основната цел пред компанията е да даде допълнителни опции при залозите на клиентите си. Освен всичко Betfair е сред първите, които пуснаха тази функция в употреба, така че и занапред опцията ще намира място в сайта на букмейкъра.

На селекцията имаше иконка за налично затваряне, но такова не може да се извърши?
В такъв случай има блокирани коефициенти за срещата. Това се дължи на някакво събитие, което се случва при него. Когато пазарите отново бъдат активни, ще получите възможност да затворите залога.

Кога е най-правилното време да се възползвам от опцията?
Това определя всеки клиент. Не сте длъжни да използвате Cash Out, но ако решите да го направите, можете да минимизирате загубите си или да си осигурите мигновена печалба.

Към всички спортове ли се предлага кеш аут?
Да, Betfair ви предоставя функцията за спиране на залог към всички налични спортове. Не забравяйте да се оглеждате за специалната иконка, която ви гарантира наличието на кеш аут.

Защо да използвам частично затваряне?
Не е казано, че задължително трябва да го използвате, но то ви дава доста добра възможност. Чрез частичното спиране на залога прибирате определена сума и в същото време оставяте залога си активен с нова, по-малка сума.

Нашето заключение и оценка

Когато сами се докоснете до Betfair кеш аут и разберете колко удобна е тя, ще сте наясно, че опцията за затваряне на залог, която Betfair предоставя на своите клиенти, е сред най-добрите. Иконата, която ви дава информация за шанса съответният пазар да бъде активен за кеш аут, е много голямо предимство. Освен това Betfair предлага възможността на много различни спортове и пазари, така че компанията заслужава много висока оценка за начина, по който предлага функцията Cash Out. Тя е лесна за използване, лесно можете да я достъпите, няма двусмислена информация. Направена е по начин, чрез който всичко нужно относно залога и сумата, която очаквате, е на видно място.

Betfair кеш аут е страхотна възможност, що се отнася до прекратяването на определени залози, а всичките ѝ предимства я поставят сред основните лидери, предлагащи опцията кеш аут. Поради изброените причини поставихме оценка 10 от 10 за Betfair и услугата им за спиране на залога.

Влезте в Betfair

Едно мнение за “Betfair Кеш-аут за спиране на залозите

Публикувай коментар
  1. "Майкъла"
    04.10.2017 в 14:25

    10 от 10 и от мен за кеш аута на бетфеър. Просто не е истина колко пъти ме е спасявал от загуби, за сметка на добри печалби. Няма по-добър кеш аут от този на бетфеър за мен, понеже никъде другаде не може да се разбере за кои пазари ще е активен. Аз не мога да му намеря кусури, на мен ми върши перфектна работа.

    0 0

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *