BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Пряко предаване в Betfair

Видяно 50 пъти
Betfair пряко предаване

Едно от най-хубавите неща в сайта на Betfair е, че можете да гледате видео на живо от най-интересните спортни събития в световен мащаб. Живата картина от състезанията е напълно безплатна, с изключение на Конните надбягвания и Гонките с хрътки, които изискват от вас да направите минимален залог от 2 паунда. Всички останали спортове гледате напълно свободно.

Livestream услугата, изисква от клиента да има инсталиран FLASH Player на компютъра си и добра интернет връзка, за да може видеото да върви без забиване и/или прекъсване. В случай, че искате да видите кои мачове предлагат видео излъчване, трябва да влезете в раздела „На живо”, където срещу определена среща присъства символ, който съобщава за наличието на видео предаването.

Посетете Betfair


Как да разбера кое събитие предлага видео излъчване?

събитие на живо в Betfair
Стартиране събитие на живо в Betfair

На първо място влезте в букмейкъра на Бетфеър с потребителското име и паролата си. Изберете раздел „На живо”, където ще се отворят всички събития, които се играят в реално време. Селектирайте спорта, който ви интересува и разгледайте мачовете. Ако за даден мач е предложено видео излъчване срещу него ще видите символа >, който удостоверява наличието на видео предаване. Натиснете върху тази среща и ще видите картина с желаното от вас спортно събитие.

видео излъчване на баскетболен мач в Betfair
Изглед от живо видео излъчване от баскетболния раздел на Betfair

Гледането на живо видео от различните събития е придружено със звук и картина. Потребителите могат да увеличават, намаляват или спират звука. Те също могат и да спрат видео излъчването при желание. Това са опциите, до които имате достъп и може да използвате, когато активирате livestream опцията в онлайн платформата на букмейкъра.


Как да гледам Конни надбягвания и надпревари с хрътки на живо?

За тези два спорта също има видео излъчване, но за да го гледате е нужно да направите минимален залог от 2 паунда. Само по този начин ще получите достъп до състезанията на живо. Това решение на букмейкъра е взето, защото тези спортни събития са изключително популярни във Великобритания и многото безплатни гледания биха довели до сривове в системата. Ето защо, ако настоявате да гледате Конни надбягвания и Хрътки е нужно да инвестирате минимална сума за залог, която ви дава пряк достъп до видео предаванията.


Нашето мнение за Livestrem услугата на Betfair

Betfair не изостава от своите конкуренти по отношение на видео излъчванията. Букмейкърът е дал свободен достъп до живите предавания за по-голямата част от спортните събития в сайта. Картината и звука са на ниво, така че ви остава просто да ги активирате, и да се забавлявате, докато залагате на любимите си спортове. Ние даваме висока оценка на тази интересна и полезна услуга от Бетфеър.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай