Регистриране на акаунт в Betfair

регистрация в Betfair

За всички, които искат да отворят акаунт в Betfair, написахме тази статия, в която ще ви посочим стъпка по стъпка начина за регистрация в онлайн платформата за залагания. Ако следвате нашите съвети няма да имате никакви проблеми със създаването на нова сметка, за да залагате на любимите си игри. А сега нека спрем дотук, и да преминем по същество.

Посетете Betfair

 

Регистрация на акаунт в Betfair–упътване

отваряне на сметка в Betfair
Изглед от бутона за създаване на нов акаунт в сайта на Betfair

Първото нещо, което трябва да направите, за да се регистрирате в Бетфеър е да отворите сайта и да намерите бутона „Отвори сметка“ (виж снимката). С натискането на този бутон ще се появи нов прозорец, в който е необходимо да въведете личните си данни. Това е първата стъпка по отваряне на акаунт. Имайте предвид, че трябва да имате навършени 18 години.

регистрационен формуляр в Betfair
Как изглежда регистрационната форма за създаване на нов акаунт в Betfair

Попълнете регистрационната форма с истинските ви данни, защото в противен случай, няма да можете да теглите печалбите от залозите, които правите. Във формата за регистрация се вписват вашите имена, адрес, телефон, имейл, държава, ЕГН, потребителско име и парола. Ако сте готови с попълването на графите натиснете жълтия бутон „Отвори сметка“ и всичко е готово.

Втората стъпка, която ще се появи в отделен прозорец е възможност да направите депозит, за да залагате на хазартните игри в системата. Ако не искате да заредите сметката си веднага може да заявите желанието си да го направите по-късно, така че не се притеснявайте.

На имейл адреса, който сте вписали в регистрационната форма ще получите потвърждение на регистрацията ви в най-кратък срок. От този момент напълно спокойно можете да влизате в сайта, и да разглеждате опциите за залози, наличните игри, промоциите и всичко, което ви интересува. Разбира се, на по-късен етап е необходимо да преминете през верификация.

 

Кога да верифицираме акаунта си в Betfair?

Желателно е да направите верификация на акаунта в по-ранен период, за да можете да се възползвате от всички опции на букмейкъра, и да теглите печалбите си. Естествено верификацията може да се направи и на по-късен етап, а в нашия сайт ще получите подробна информация как да преминете през този процес, който цели идентифициране на профила ви.

 

Нашето мнение за регистрацията в Betfair

Процесът по регистрация в онлайн платформата за залози на Betfair не е труден и не отнема време на потребителите. Веднага щом попълните електронния формуляр с истинските си данни, ще можете да влезете в системата без проблеми. В случай, че имате някакви затруднения с регистрация, не се колебайте да използвате чата на живо, за да зададете въпросите си на поддръжката, която ще ви укаже незабавна помощ с отварянето на сметка.

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *