Кристиян Кюлюнков

Седмичен бонус от Betfair за залози на баскетбол

betfair Спорт - бонус за баскетбол

От началото на месец Октомври 2018 година феновете на баскетболните залози в спортната секция на Betfair могат да се насладят на допълнителен бонус. За момента той е безсрочен, така че очакваме да бъде налице през току що започналия баскетболен сезон, а защо не и след това. Промоцията предоставя €5, които могат да бъдат спечелени всяка седмица. Повече за начините да придобиете бонус сумата, както и информация за офертата, ще разгледаме в следващите редове.

Баскетболни предложения от Betfair


Какви са правилата на бонуса?

Искате да получите този бонус от €5 за залози на баскетбол? В такъв случай следвайте изискванията, които са нужни и сме описали по-долу:

  1. направете залог преди мач или на живо за минимум €5 на който и да е баскетболен мач и пазар в Събота;
  2. повторете това действие и в Неделя;
  3. придържайте се залогът ви да бъде с минимален коефициент от 1.80;
  4. не затваряйте своя залог с помощта на Cash Out, а го оставете да бъде приключен;
  5. в Понеделник, до 14:00 ч., ще получите 5 евро бонус по своята сметка;

В допълнение на тези правила ще добавим, че ако залагате на комбинации, всички селекции трябва да бъдат баскетболни, за да може залогът ви да се класира към офертата. Едномачовите комбинации на баскетбол също ви дават право да вземете този бетфеър бонус и да го усвоите.


Как да използвам бонуса?

Когато вече сте се класирали за бонус и сте го получили в началото на седмицата, ще може да го използвате на какъвто и да е баскетболен пазар в спортната секция на Betfair. Имайте предвид, че бонус сумата е точно 5 евро и не може да бъде нито повече, нито по-малко. Нея може да вземете всяка седмица, но само по веднъж.

Когато заложите безплатния залог, при евентуален успех получавате сумата, но без тази на залога, т.е. тя се изключва. Хубавата новина е, че спечелената сума няма нужда от разиграване и може директно да я изтеглите или използвате за каквито и да е залози в своя акаунт.


Нашето мнение

Според нас, този бонус си заслужава вниманието, понеже ако редовно залагате на баскетбол и извършвате залози с по минимум €5, още толкова няма да ви дойдат в излишък. Освен всичко печалбите от бонуса не изискват разиграване, за да бъдат усвоени, така че нещата са във вашите ръце.

Кристиян Кюлюнков

Автор Кристиян Кюлюнков

Крис е част от екипа на efirbet.com и се занимава активно със създаването и публикуването на прогнози, ревюта, статии и други материали. Автор е на част от професионално изготвените ръководства, стратегии и анализи в сайта.
Публикувано на 10 октомври 2018, последна промяна на 16 юли 2019
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X