BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Раздел „Спорт“ или Спортна борса в Betfair

Видяно 36 пъти
спорт или спортна борса в Betfair

В наши дни спортните залагания в интернет се радват на огромна популярност. Най-често играчите търсят стандартни сайтове за онлайн залози, които предлагат добри коефициенти и бонуси. На сцената обаче съществува един букмейкър, който освен обикновени залози предлага и спортна борса, при която важат специфични правила за залагане. Става дума за Betfair, който ви предоставя два раздела за залози, за да увеличи тръпката от хазартните игри.

Ако си падате по комерсиалния тип залози, то няма проблем да изберете раздел Спорт в Бетфеър. В случай, че искате да изпитате нови емоции от хазартните игри, то не се колебайте да се запознаете с възможността да участвате в Спортната борса на едноименната компания. В тази статия ще ви посочим какво представляват тези два раздела, за да се ориентирате къде искате да играете, и да се запознаете със съществуващите възможности и опции за печалба.

Посетете Betfair

 

Какво представлява раздел Спорт на Betfair?

раздел спорт в Betfair
Изглед от раздел „Спорт“ в сайта на Betfair

Спортният раздел на Бетфеър ви позволява да залагате на различни спортни събития от цял свят. За всяко спортно състезание букмейкърът предлага даден коефициент, който се променя само и единствено от компанията. За различните пазари, важат различни коефициенти, чрез които се определя вашата печалба. Начинът да разберете каква сума може да спечелите е като умножите коефициентите по залога ви и резултата е сумата, която ще вземете при успех.

Обикновено за отборите и състезателите, които се сочат за фаворити важат по-ниски ставки на коефициентите. За аутсайдерите пък стойностите са по-големи, което значи, че ако залагате на тях, то при успех ще вземете по-голяма печалба. Трябва да се има предвид обаче, че много често букмейкърите слагат определени коефициенти, само и само да заложите на тях. Когато обаче залагате заради дадена стойност, която ви се вижда изгодна, има риск и да загубите.

Общо взето при стандартните залози в раздел Спорт на Betfair, букмейкърът е този, който ще определи коефициентите, на които можете да залагате. За вас остава да се съобразите с тези стойности или да потърсите друг сайт, който ще ви предложи по-високи числа и съответно по-големи възможности да печелите със сравнително по-малки заложени суми от ваша страна.

 

Какво представлява Спортна борса на Betfair?

спортна борса в Betfair
Изглед от спортната борса в betfair.com

Следващата възможност, която британския букмейкър ви предлага, е така наречената Спортна борса, която ще ви зарадва с по-различен и нестандартен начин за залагания на спортове. В борсата имате реалната възможност сами да предлагате коефициенти, и да правите залагания срещу други играчи. От вас зависи как ще участвате в спортната борса, като имате вариант да предложите дадени стойности на коефициентите и/или да залагате срещу останалите играчи.

В спортната борса може да избирате между различни спортни събития от цял свят. За даден мач се предлагат две възможности, а именно да заложите ЗА или СРЕЩУ дадено събитие да се случи. Горе споменатите опции важат за всички пазари, които борсата предлага на клиентите. Ако например играят Левски срещу Цска вие можете да изберете ЗА това сините да победят или СРЕЩУ, което значи, че за фаворит се сочи Цска или мачът може да свърши с равенство.

За да реализирате залог в борсата, е необходимо той да бъде посрещнат. С други думи, когато вие заложите ЗА събитието или пазара да се случи, трябва да се появи друг участник, който да заложи СРЕЩУ сбъдването на вашата прогноза. По този начин вашата печалба при успех ще дойде от залога на опонента ви, който е заложил срещу мнението ви за спортното събитие.

Една от съществените разлики между спортната борса и спортния раздел е, че при борсата букмейкъра прибира дадена комисионна, когато печелите от залозите си. Размерът на комисионната в Betfair е 6,5%, но той може да варира в зависимост от спортните събития и конкретните оферти. Тази комисионна обаче не бива да притеснява участниците, тъй като стойностите на коефициентите в борсата са стабилни и ви позволява да печелите добре.

 

Кой от двата раздела е по-добър?

И спортната борса, и спортния раздел предлагат множество събития и пазари, на които да залагате. Разликата е, че при раздел Спорт не можете да определяте коефициентите на състезанията и играете срещу букмейкъра, който определя правилата. В борсата обаче получавате шанс да определите ставките на коефициентите, което е по-доброто решение.

За тези, които са свикнали със стандартните залози и не искат да експериментират предлагаме раздел Спорт, който изпъква с отлични бонуси, огромно количество пазари, залагания на живо и по-лесен начин за игра. Спортна борса е за хората, които сами решават на какви коефициенти да залагат и как да протича играта им. И, дори да ви се струва по-сложна от обикновените залози, имайте предвид, че веднъж участвали в нея, ще се върнете отново.

В крайна сметка Вие сте тези, които решават в кой раздел да вземат участие. Вярваме, че тази статия ви е дала необходимата информация, за да прецените към кой раздел да се ориентирате. По-важното в случая е, че Betfair ви предлага страхотни възможности за игра.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай