Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Спортни залози на живо в Betfair

Видяно 52 пъти
спортни залози в Betfair

В наши дни всички водещи сайтове за хазартни игри предоставят опцията залози на живо. Betfair е един от букмейкърите, които предлагат такъв вид залагания на клиентите си, които със сигурност ще останат доволни от изживяването. Залозите на живо се правят в реално време, докато тече спортното събитие. Коефициентите се менят динамично, а играчите получават пълна информация за голяма част от събитията и развоя на избраното от тях състезание.

Посетете Betfair


Какво различава залозите на живо от останалите?

Разликата между залаганията на живо и стандартните е, че при първите можете да залагате по всяко време. Така например, ако имаме един стартирал футболен мач, то клиентът може да заложи дори и през второто полувреме. Това води до големи емоции, тъй като стискаме палци събитието да излезе с печеливш знак. Другото интересно е, че имаме динамични коефициенти, което ни позволява да спечелим добри суми, стига да имаме изградена стратегия за игра.


Къде да намерим раздел „Залози на живо“ в Betfair?

залози на живо в Betfair

 1. Влезте в сайта на Бетфеър с потребителско име и парола;
 2. От главното меню в горния край на екрана изберете „На живо“;
 3. Пред вас ще се отвори нова страница с всички спортни събития на живо;
 4. Селектирайте спорта, на който искате да залагате, за да видите достъпните срещи;

Какви спортни събития на живо предлага Betfair?

спорт на живо в Betfair
Изглед от спорт на живо в сайта на Бетфеър

Спортният раздел със залози на живо в Бетфеър е богат на събития, което прави добро впечатление. Разбира се, не всички спортове са налични, но пък за сметка на това има разнообразие, което е най-важното. А ето и на какви спортни състезания може да залагате:

 • Футбол;
 • Тенис;
 • Баскетбол;
 • Голф;
 • Крикет;
 • Хокей на лед;
 • Волейбол;
 • Снукър;
 • Хандбал;

Каква информация получаваме в раздел „На живо“?

Потребителите могат да получат пълна информация за всяка спортна среща в раздел „На живо“ в Бетфеър. Букмейкъри ви предлага подробна справка за голове, картони, статистика на мача, владение на топката и други данни, които са обвързани със спорта, на който залагате. Естествено по всяко време е наличен резултатът до момента и коефициентите към събитието.

Благодарение на информацията, която получавате в уебсайта, можете да контролирате вашите залози. За по-голямата част от живите залагания имате възможност да използвате и функцията Cash out, с която да затворите залога в определена част от мача. Разбира се, има вероятност затварянето на залога да не бъде налично, поради конкретни събития настъпили в срещата.


Какви пазари са налични за залозите на живо в Betfair?

Броят на пазарите, на които може да залагате в раздел „На живо“, не са много по-различни от тези на стандартните мачове. Все пак има вероятност някои опции да не присъстват за конкретния спорт, но това не е чак такъв проблем. Вижте кои са основните пазари в раздела, за да получите представа на какво можете да залагате, когато играете в реално време:

 • Краен резултат;
 • Двата отбора да вкарат;
 • Точен резултат;
 • Над/под брой голове;
 • Хендикап;
 • Двоен шанс;
 • и други!

Използването на различните пазари в раздел „На живо“ може да ви донесе стабилни финансови постъпления. Имайте предвид, че съществува риск някои маркети да бъдат затворени в някоя част от спортната среща. Това се случва, когато резултата от събитието е ясен и много трудно могат да се получат някакви изненади, които да променят развоя.


Нашето мнение за залози на живо от Betfair

Букмейкърът е вложил големи старания да направи раздела за залагания на живо привлекателен за клиентите. Тези старания са увенчани с успех предвид това, което забелязваме в сайта. Подробна информация за срещите, много спортни събития и добри коефициенти ще съпътстват вашите залагания в реално време. В добавка към всичко това получаваме и функция за гледане на мачовете с живо видео, което е още една причина да обърнем внимание на онлайн платформата за залози на едноименната компания Бетфеър.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай