стратегии за печалба в Betfair

Много често клиентите на букмейкъра залагат хаотично, като разчитат само и единствено на своя късмет. Ако сте се регистрирали в сайта на Betfair и искате да стартирате вашите спортни залози, то със сигурност ще е добре, ако сте разработили някаква стратегия за игра. Ето защо ние решихме да ви дадем няколко полезни съвета за това как да организирате залаганията си и съответно да повишите възможностите за печалба от Спортния раздел или Спортната борса.

Посетете Betfair

 

Информирайте се, преди да залагате на спорт в Betfair

Това е основният съвет, който искаме да ви дадем. Ако следите спорта отблизо ще имате по-големи шансове за печалба от залозите ви. В наши дни съществуват множество уебсайтове, печатни издания и новини в социалните мрежи за всеки един спорт. Преди да стартирате залаганията си, прегледайте коментарите на специалистите относно спортните събития.

В случай, че придобиете представа за целите на отборите, стремежите на треньорите, контузените и наказаните играчи, както и статистиките към определените мачове, то ще изградите едно по-твърдо мнение, когато се стигне до направата на залог. Не се колебайте да използвате медиите, за да черпите полезна и актуална информация от първоизточниците.

Имайки изградено мнение за спорта, на който ще залагате, може да пристъпите към действие, както в спортната борса на букмейкъра, така и в спортния раздел. И в двата случая ще бъдете подготвени с точна прогноза, която можете да приложите на практика в направените залози.

 

Възползвайте се от разнообразните функции на Betfair

функции в Betfair

Предполагаме, че вече сте се убедили, че компанията предлага едни от най-добрите функции за залагане. Промоциите също са на много високо равнище, така че не се колебайте да ги използвате по предназначение. С помощта на ACCA EDGE например ще застраховате залозите си, което ви позволява да възвърнете определена сума, дори при една неуспешна селекция.

Следете за наличието на Price Rush опцията, защото чрез нея коефициентите за селектирания от вас единичен залог ще станат по-високи. Тази възможност получавате със съдействието на спортната борса, където е предложена по-добра цена за избраната от вас спортна среща.

Една от най-интересните възможности е Cash out опцията. Тя е приложима за спортната борса и за спортния раздел. Ако играете на борсата e препоръчително да изберете възможността СРЕЩУ даденото събитие да се случи. Затварянето на залога тук може да ви донесе голям успех.

Кеш аут функцията има и още много привлекателни страни, които е добре да опознаете. Вижте за кои срещи се предлага и залагайте, преди техния старт или на живо в спортния раздел. Нищо чудно да си донесете добри приходи от употребата на тази гъвкава функция.

 

Залози на твърди коефициенти

Без значение дали залагате в борсата, или спортния раздел, може да се ориентирате към твърдите коефициенти. Разбира се, спортът е труден за прогнозиране, но ако разполагате с по-голяма сума във виртуалния си баланс, можете да изберете по-голям брой събития с коефициенти е 1.40, 1.50 до 1.70, на които да заложите. В случай на печалба ще се зарадвате на стабилни средства по сметката си. Естествено, не бива да прекалявате със залаганията си.

Винаги, когато залагате на твърди коефициенти, търсете крайната сума, която може да спечелите. Не гледайте тя да е много висока, защото главната идея е сигурната печалба. Ако се поздравите с успех от залаганията на твърди коефициенти, то ще имате повече средства, които да инвестирате в залозите си. Тази стратегия се препоръчва за по-рутинираните играчи в Betfair.

 

нови промоции в Betfair

Бетфеър предлага изключително много оферти, от които да се възползвате. Сред голямото разнообразие от бонуси се намират такива с много изгодни и лесни за изпълнение условия. В такива случаи е добре да прочетете изискванията на букмейкъра, и ако те ви допаднат просто се възползвайте от предложенията. Не един или двама се печелили именно благодарение на промоциите в сайта. Нека все пак да ви напомним да бъдете сдържани при употребата на бонусите, защото не е добро хрумване букмейкъра да реши, че сте се регистрирали единствено, заради допълнителните суми. Бъдете сдържани и печалбите няма да се забавят.

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 13 февруари 2018, последна промяна на 16 юли 2019

0 коментара за “Стратегии за печелене от залози в Betfair

Публикувай коментар

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!