Betfair Конни надбягвания

Конните надбягвания са сред най-популярните спортни събития в сайта на Betfair, тъй като букмейкъра стартира своята дейност именно с тях. В наши дни компанията е предложила богат раздел със състезания от САЩ, Южна Африка, Великобритания, Франция и други държави. За този вид спорт са предложени множество пазари, на които да залагате, а достъпа до тях се осъществява бързо и удобно. А сега нека разгледаме конните надпревари от Бетфеър под лупа.

Посетете Betfair

 

Къде се намира разделът с конни надбягвания?

раздел с конни надбягвания в сайта
Секция с конни надбягвания в сайта на Betfair
 1. От главното меню изберете опцията „Всички спортове”;
 2. Ще се отвори падащо меню, от което селектирайте „Конни надбягвания”;
 3. В новия прозорец вижте графика с надпреварите, за да направите залог;
 4. Имате възможност и за бърз избор на конни надбягвания от различни точки на света;
 

Какви опции ще видите в раздела?

С цел по-лесното ориентиране на потребителите, букмейкъра е дал няколко полезни опции за намиране на конни надбягвания, които ще видите в определената за това страница. Благодарение на тези възможности ще знаете кога и къде се провеждат най-интересните състезания, а също така ще можете да търсите коне по зададени от вас критерии.

 • Днес – показват се всички конни състезания за актуалния ден;
 • Утре – показват се предстоящите конни надбягвания за следващия ден;
 • Кон търсач – търсачка за коне, която използва специфични филтри за търсене;
 • Списък по азбучен ред – търсене на коне и жокеи по азбучен ред;
 • Бъдещи състезания – показва предстоящите надпревари в перспектива;
 • Специални – показва специални събития с повишени коефициенти;

Информацията за конните надпревари в Betfair е дело на Timeform, с чиято помощ ще намирате най-вълнуващите състезания от различни точки на света. Вие имате достъп, както до актуалните събития, така и до тези, които тепърва ще се случат. Можете да включите филтри за търсене на най-добри жокеи, най-добрите треньори, победители на писта и много други. Имате достъп и до дневни прогнози за това кой ще излезе победител в надбягванията с коне.

 

Пазари и коефициенти за конни надбягвания

И тук, както при много други спортове, имате достъп до различни пазари, на които можете да залагате. С тяхна помощ ще увеличите коефициентите за дадената ви прогноза, но трябва да отбележим, че тези опции имат по-високо ниво на трудност. Обикновено можете да видите пазарите със съкращения, но за да не се объркате ви предлагаме да опознаете някои от тях:

 • FC – Прогноза;
 • FAV – Фаворит;
 • RFC – Обратна прогноза;
 • NTF – Да не завърши;
 • TBP – Да се класира;
 • WO Fav – Без фаворита;

Що се касае до стойностите на коефициентите за конните надбягвания можем да кажем само добри думи. Още в зараждането си Betfair е компанията, която дава едни от най-добрите ставки за надпревари с коне в Европа и други точки на света. Ако посетите специалния раздел сами ще се уверите във високите коефициенти, а и да не забравяме, че конете намират своето място и в спортната борса на букмейкъра, където потребителите определят нивата на ставките.

 

Излъчване на конни надбягвания на живо в Betfair

Бетфеър ви дава възможност да гледате пряко предаване от конните надбягвания от целия свят, но за да направите това трябва да реализирате залог на събитие с минимална сума 2 паунда. По този начин ще имате достъп до видеото от надпреварите, които се състоят в реално време пред очите ви. За съжаление, ако не направите залог, то няма да имате възможност да се насладите на най-интересните събития свързани с горещите конни надпревари от света.

 

Конни надбягвания в Спортна борса на Betfair

конни надбягвания в спортната борса на Betfair
Раздел „Спортна борса“ и конни надбягвания в сайта на Betfair.com

Конни надбягвания ще намерите и в спортната борса на Бетфеър. Влезте в раздела и от лявото меню със спортове кликнете върху „Конни надбягвания”, за да се отворят всички предстоящи събития. Тук залагате по познатия начин ЗА това даден кон да спечели или СРЕЩУ това да се случи. В борсата също ще намерите различни пазари с по-добри коефициенти и възможности.

Идеята на конните надбягвания в спортната борса е залогът ви да бъде посрещнат от друг играч. Иначе казано, ако заложите ЗА или СРЕЩУ събитието да се случи, то вашия опонент трябва да реши обратното на вашата прогноза. Така поставени нещата при успех, вие ще спечелите заложените пари от съперника ви, според точно определения коефициент.

 

Нашето мнение за конните надбягвания в Betfair

Множеството спортни събития с коне от цял свят, са една от причините да залагате на този спорт в Betfair. Наистина надпреварите с коне не са толкова популярни в България, но за сметка на това носят стабилни печалби, заради високите ставки на коефициентите. Лично ние останахме доволни от видяното в раздела и се радваме, че съществува букмейкър, който да ни предложи толкова много събития свързани този интересен и емоционален спорт.

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 02 февруари 2018, последна промяна на 16 юли 2019

0 коментара за “Залози на конни надбягвания в Betfair

Публикувай коментар

  Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!