10LV Inbet
Мартин Георгиев

Как да Активираме Известия в Betmarket

Видяно 34 пъти
Betmarket известия

В BetMarket се организират чести бонус игри и има всекидневни оферти за активните участници. За да не изпуснете някое от предложенията на оператора, включете известията и ще бъдете уведомени своевременно. Така, няма да забравите за промоции, ще сте наясно с най-новите функции в уебсайта и ще се възползвате първи от предоставените облаги.


Как се включват известията в Бет Маркет

Бетмаркет известия

Достъп до уведомления и съобщения имат лица, които са регистрирани в BetMarket. От тях се изисква да влязат в профила си, ако е активиран, и да следват стъпките за отключване на известия.

  1. Отворете профил менюто от аватара до текущия баланс.
  2. Изберете опцията “Настройки”.
  3. Ще се зареди нова страница с няколко подраздела.
  4. Посочете “Известия”.
  5. Маркирайте начините за връзка с Вас.

Пусни Известия в Betmarket


Опции за получаване на известия от Betmarket

Има няколко варианта за изпращане на съобщения. Изберете този/тези, отговарящ/и на Вашите предпочитания.

Например не е логично да посочите имейл като опция за контакт, ако не следите електронната си поща ежедневно. Няма да научавате първи за нови Бетмаркет бонуси и ще изпуснете някоя от краткотрайните оферти на бранда. Ето кои са всички начини за получаване на известия:

  • ✔️ Имейл – пощата, с която сте регистрирани в БетМаркет;
  • ✔️ SMS – изпраща се на посочения номер в уебсайта;
  • ✔️ Телефон – получавате обаждане през деня (използва се рядко).

Възможно е да маркирате всички опции за контакт. Това дава сигурност, че няма да пропуснете промо предложение на Betmarket.


Как да спра известията на букмейкъра

BetMarket не изпраща спам материали и множество уведомления всеки ден. Но ако не искате да пълните електронната си поща със съобщения или да получавате обаждания по телефона, има как да изключите тази опция.

Влезте в страницата “Настройки” ➡️ след това изберете “Известия” ➡️ както посочихме по-нагоре. Ще откриете поле “Желая да получавам от Betmarket бонуси и промоционални оферти”. По подразбиране е поставена отметка, но ако не сте доволни от услугата, може да я премахнете. Така ще спрете всички съобщения, идващи от Бет Маркет.


Мнение и обобщение

Невъзможно е всекидневно да следите офертите в БетМаркет, особено при участие и в други букмейкъри. Затова смятаме, че известията ще са полезни за Вас и ще Ви информират навреме при поява на нови бонуси и промо кодове. Най-важното е да посочите канал за комуникация, който е удобен и следите редовно. Разбира се, ако тези съобщения зачестят, има опция за изключване.

Посетете Betmarket

Експерт Мартин Георгиев
Сертифициран Експерт
Мартин Георгиев
Мартин е контент автор, който специализира в букмейкър ревюта. Той знае коя информация е важна за играчите и се фокусира на нея.
Коментирай