10LV Inbet
Ели Мартинова

Контакти с Betmarket

Видяно 65 пъти
Betmarket контакти

Имате технически проблем с уебсайта или изпитвате трудности с бонус код? На помощ пристига отдел „Обслужване” на Betmarket, който работи денонощно. Има няколко метода за контакт със съпорта, които обстойно ще разгледаме в следващите редове.


Чат на живо в БетМаркет

Betmarket чат на живо

Най-предпочитан, най-практичен, най-бърз – това е чатът на живо. Той е вграден в уебсайта и се отваря от бутон в раздел “Помощ”. На екрана изскача прозорец, в който трябва да се попълнят няколко данни:

  • E-mail – ако притежавате акаунт, въведете пощата, която сте дали при регистрация;
  • Име – на кирилица или латиница;
  • Причина за връзка – Регистрация, Депозиране, Бонуси, Теглене и Верификация, Спортни залози, Други;
  • Съобщение.

След като изпратите запитването си, изчакайте около минута. Служител на БетМаркет ще се свърже с Вас и ще Ви помогне.

Нашият съвет е да посочите точна причина за контакт, за да получите експертно решение. Спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни изрази.


BetMarket телефон за контакт

Ако е възникнал казус, който не търпи отлагане, най-удачното решение е да потърсите помощ по телефона на посочения в Betmarket номер – 02 4 500 600.

Приемат се обаждания по всяко време на денонощието, но понякога се налага да изчакате около 2-3 минути, ако има други клиенти, потърсили помощ преди Вас.

Причините, поради които може да се свържете с оператор по телефона, са: неполучена оферта след въвеждане на Betmarket бонус код, отказан депозит, отхвърлена заявка за изплащане.


Връзка със съпорта по имейл

За верификация, прикачване на допълнителни документи или задаване на въпроси, които не са спешни, пишете на мейл: [email protected].

Озаглавете съобщението по подходящ начин и детайлно опишете причината да търсите Betmarket контакт. В рамките на 10-15 минути ще получите отговор от съпорта и стъпки за решаване на проблема.


Мнение за BetMarket контакти и съпорт

Сайтът разполага с раздел „FAQ”, в който са добавени най-често срещаните въпроси. Но ако не намирате Вашето запитване в списъка, пишете на съпорта и ще решите проблема в кратък срок. Комуникацията протича на български език, отговорите са незабавни и може да задавате неограничен брой въпроси, без да използвате груб език.


Betmarket в социалните мрежи

Освен да ги потърсите чрез гореспоменатите вече начини, може да откриете Betmarket в социалните мрежи. Екипът на букмейкъра се старае да информира последователите си за всичко вълнуващо, което се случва около компанията. Предлагаме ви и пълен списък със страниците на Бетмаркет в социалните мрежи.

ViberYouTubeTwitterTikTok
Общи каналиТУКТУКТУКТУК
 
FacebookInstagramYouTubeTikTok
Точно с ВладиТУКТУКТУКТУК
 
FacebookInstagram
Betmarket КазиноТУКТУК
Бетмаркет СпортТУКТУК
Бетмаркет Бинго СлотТУКТУК
Експерт залози Ели Мартинова
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай