10LV Inbet
Ели Мартинова

Стъпки за Самоизключване в Betmarket

Видяно 50 пъти
Betmarket самоизключване

Бетмаркет самоизключване е инструмент за деактивиране на акаунта за определено време или за постоянно. Неговата употреба се препоръчва при пристрастяване към хазарта или необходимост от почивка. Лицето, което реши да преустанови престоя си в букмейкъра, ръчно избира срок и задейства функцията. След като сметката в Betmarket се блокира, ограничението няма как да се премахне.


Кога е желателно да се самоизключим от БетМаркет

Хазартната зависимост е опасна и води до неприятни последствия. Ако сте усетили отчуждаване от близки и приятели, прекарвате дълго време в залози и сте започнали да трупате дългове, най-правилното решение е да затворите сметката си в BetMarket.

Друга причина, поради която опцията за самоизключване е полезна, се оказва нуждата от почивка. В случай че залаганията не Ви вървят и сте акумулирали серия от непечеливши фишове, оставете акаунта на пауза и се върнете свежи след определен период от време.

Betmarket Вход


Как се заключва профил в букмейкъра

Опцията за самоизключване е достъпна за всички клиенти, независимо дали балансът им е на печалба, или загуба. Единственото необходимо е да се влезе в акаунта и да се следват стъпките в списъка.

Betmarket самоизключване
 1. Отворете профил менюто от аватара до текущия баланс.
 2. Изберете “Настройки”.
 3. След това посочете таба “Самоизключване”.
 4. Задайте срок за блокиране на сметката.
 5. Приемете условията и активирайте функцията.

Какви са сроковете за самоизключване от сайта

BetMarket позволява на потребителите сами да решат за какъв период да наложат блокиране на профила. Докато той не изтече, не е възможно да се влезе в акаунта. Опциите са следните:

 • 👉 24 часа;
 • 👉 1 седмица;
 • 👉 2 седмици;
 • 👉 3 седмици;
 • 👉 4 седмици;
 • 👉 5 седмици;
 • 👉 2 години;
 • 👉 3 години;
 • 👉 5 години;

Последната ви опция е да се самоизключит за постоянно. Ако сте решили да се самоизключите от БетМаркет, добре обмислете и преценете кой вариант е най-подходящ за Вас.


Има ли вариант за възвръщане на блокиран профил

Блокирането на игрална сметка в Betmarket е перманентно и е валидно, докато зададеният период не изтече. Разбира се, може да се свържете с отдела за обслужване и да поискате отмяна на ограничението. Екипът ще разгледа Вашия казус и ще прецени дали да отблокира профила.

Вариантите за връзка със съпорта са следните:

Други инструменти за отговорен хазарт в BetMarket

Преди да предприемете най-крайното действие – самоизключване от платформата – може да опитате останалите опции за отговорна игра.

Бет Маркет Ви разрешава да зададете лимити на залозите, депозитите и загубите за конкретен период – ден, седмица, месец. Тези опции също се намират в настройките на профила и се регулират ръчно от клиента. След като приемете промените, те влизат в сила и могат да се коригират след 24 часа.

В раздел “Активност” може да проследите логин сесиите и колко време прекарвате в уебсайта. Препоръчително е да не отделяте повече от 30-40 минути на ден за онлайн залози и игра в казиното.

Ако нито един инструмент за предпазване от зависимост не помага, най-правилният ход е да се самоизключите от Betmarket за постоянно.

Посетете Бетмаркет

Експерт залози Ели Мартинова
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай