10LV Inbet
Мартин Георгиев

Кой е собственикът на Бетмаркет

Видяно 54 пъти
Betmarket собственик

BetMarket – новата фирма за онлайн залагания, както я наричат всички, всъщност гради име в индустрията от 25 години. Появата на уебсайт за спорт и хазартни игри обаче увеличи аудиторията и доведе до осезаем ръст на оборота. Интернет “пламна” от въпроси и търсения, свързани с историята на марката и кой е собственик на Бетмаркет. Отговорите ще научите при нас.


Първите стъпки на БетМаркет в игралния бранш

Макар че масовият потребител узна за бранда в края на 2022 г., той има дълга визитка, датираща от края на 90-те години. В София е отворена първата зала, носеща името “Бинго Нова”. Тя се харесва на гостите, има разнообразие от числови игри и предлага натрупващи се джакпоти.

С времето фирмата се развива и отваря зали в още градове, чийто общ брой е 5. Ще ги откриете в София, Добрич, Стара Загора, Бургас, Велико Търново. В тях има бинго автомати, които са уникални за родния пазар.

През 2019 г. компанията се ребрандира на BetMarket Bingo & Slot, а през 2022 г. подава документи за кандидатстване за онлайн лиценз. Те бързо са одобрени от НАП и на 12 декември 2022 г. стартира сайтът за залози Betmarket.

Посетете Betmarket


Кой стои зад BetMarket BG

В долната част на уебсайта намираме информация, че фирмата, която стои зад него, е „СИТ-ИНТЕРАКТИВ“ АД. Всъщност тя се преобразува в края на 2022 г. и неин правоприемник е „БетМаркет” АД. Бърза справка в Търговски регистър ни показва следните данни:

  • 👉 Адрес на управление: гр. София, бул.“Сливница“ № 245;
  • 👉 Управител: Валентин Валентинов Божилов;
  • 👉 Съвет на директорите: Валентин Божилов, Лилия Петрова, Петър Петров;
  • 👉 Внесен капитал: 1,700,100 лв.

Компанията притежава два лиценза№ 000030-9642 и № 000030-9633, които са издадени на 14 ноември 2022 г. и ѝ позволяват да организира казино и спортни залагания в интернет.

За наземните зали се грижи „СИТ-33” ЕООД. Фирмата е регистрирана в София през 2004 г. и се управлява от Лилия Петрова. През 2019 г. има над 40 служители и оборот на стойност 2.93 млн. лв.

Експерт Мартин Георгиев
Сертифициран Експерт
Мартин Георгиев
Мартин е контент автор, който специализира в букмейкър ревюта. Той знае коя информация е важна за играчите и се фокусира на нея.
Коментирай