Петър Борисов

Спонсорът на Уест Хем Betway няма да може да спонсорира стадиона на отбора

Видяно 2 пъти
betway-wh

Букмейкърската компания Betway, която е спонсор на Уест Хем и логото и стои на фланелките на отбора, няма да може да спонсорира стадиона на тима.

Това става факт след като местната корпорация за развитие обяви, че компаниите за хазарт, алкохол и цигари са неподходящи за образа и имиджа на стадиона. В същото време са налице различни Bet365 бонуси за нови и настоящи клиенти.

Така основният спонсор на Уест Хем няма да може да е такъв и на „Лондон Стедиъм“. Компанията подписа това лято шест годишен договор за спонсорство с отбора и му носи приходи от около 10 милиона паунда годишно.

През 2017г. мобилният оператор Vodafone се оттегли от спонсорството на стадиона и така оттогава той остава на практика неспонсориран.

„Лондон Стедиъм“ загуби от тогава досега вече повече от 25 милиона паунда, а прогнозите са, че тези загуби ще се увеличават и нараснат до 30 милиона през следващата година.

Петър Борисов

Експерт Петър Борисов

Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Публикувано на 17 октомври 2019
Публикувай коментар

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!