BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Betway Кеш Аут

Betway Кеш Аут
Рейтинг 4.0 от 1 мнения
Бонус 200 лв.
Процент 100%
Врътки x 1
Мин. Коеф. 1.50
Мин. Депозит 10 лв.
GTWE
Покажи кода
Cash Out в Betway
18+ Важат правила и условия | Национална агенция за приходите | Играйте разумно
1
Регистрация
Влезте в Betway днес
2
Направете Депозит
Минимален депозит от 10 лв.
3
Грабнете 200 лв. Бонус
100% до 200 лв. Мач бонус
Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.

Букмейкърът за спортни залози Betway, се стреми да превземе пазара, като предложи на своите клиенти най-добрите функции за онлайн залагания. Една от тях носи името Cash Out и е известна в бетинг сайтовете. Това е опция за затваряне на залога, преди да свърши даденото състезание, така че да не загубите всички заложени средства или пък да излезете напред, с малка печалба. Как работи Бетуей кеш аут, ще научите, ако останете с нас и прочетете това подробно ръководство.

Съдържание
 Betway cash out опция

Как работи опцията Betway Cash Out?

Ако залагате в Betway Bulgaria и искате да затворите залога си, преди да свърши мачът, трябва да преминете през нашите инструкции, с чиято помощ ще пожънете успех. Не се тревожете, тъй като опцията е елементарна за използване, както ще се уверите от по-долу посочените стъпки:

Betway cash out в стъпки
  1. Влезте секция „Спорт“ и вижте залозите във фиша ви;
  2. Ако срещу вашата селекция пише ❰ CO ❱ Кеш аут, значи може да затворите залога;
  3. Под зеления бутон за кеш аут, е посочена предложната сума за затваряне на залога;
  4. Ако предложената сума ви устройва, натиснете върху бутончето „Кеш аут
  5. Потвърдете желанието си за затваряне на залога;

Така работи стандартната кеш аут функция в сайта за залози Betway.bg и цялата процедура, не отнема повече от няколко секунди. Естествено, когато решите да затворите залога, ще поискат от вас да потвърдите намерението си, така че може да се откажете, ако сметнете, че не е правилно.

Ползвай Betway Кеш Аут


Какво значи Бетуей кеш аут и как се използва?

Betway cash out знак

Бетуей кеш аут е онази функция, с която ще затворите залога, ако сметнете, че даден мач не върви, според очакванията ви или искате да прекъснете при добро стечение на обстоятелствата. Повечето потребители използват cash out в Betway, когато видят, че селекцията им може да загуби. По този начин, те не губят целия си залог, а малка част от него, а останалите пари стоят в игралната сметка.

Тук обаче трябва да споменем, че кеш аут, може да бъде употребен не само за губещи залози. При положение, че залогът ви печели, но имате някакви съмнения за крайния изход на спортната среща, можете да го затворите и да ви бъде начислена печалба. Ето защо, просто трябва да откриете подходящия момент, в който да приложите функцията, така че да останете доволни.

Вие може да използвате кеш аут в betway.bg, след като проверите дали той е наличен в раздел „Моите залози“ срещу неуредените селекции. Ако забележите зеления бутон, с надпис Кеш аут и предложената под него сума за затваряне на залог, то тогава имате достъп до опцията.

Добре е да имате предвид, че някои оферти от списъка с бонуси в Betway не позволяват употребата на кеш аут, докато превъртате промо средствата. Фишовете, за които сте ползвали „Затвори залог“ няма да се включат в сметките по разиграване на бонусите ви.


Предлага ли се Betway Cash Out в мобилната версия?

еСпортове в Betway mobile app

Да, ако залагате на спорт в Betway mobile, няма да има проблем, да използвате cash out функцията, тъй като тя е налична, а условията за използване, са същите, както при десктоп версията на уебсайта. Вие трябва да проверите, предлага ли се затваряне на залога срещу спортните срещи в електронния ви фиш и да се възползвате от възможността, ако кеш аут сумата ви устройва.

На този етап все още няма Betway приложение, но такова ще се появи скоро и от поддръжката ни информират, че там също ще присъства услугата за предварително прекратяване на залога. Разбира се, когато апликацията се появи, ще можете да прочетете подробности тук в сайта ни.


Има ли автоматичен Cash out в Betway?

Автоматичният cash out ви позволява да нагласите затваряне на залога при достигане на определена сума. За съжаление Betway все още не предлагат функцията в техния сайт, така че можете да се възползвате единствено от стандартния начин за затваряне на залози, който описахме по-горе. Все пак, в бъдеще е много вероятно и този вид опция да бъде пусната.


Наличен ли е частичен кеш аут в Бетуей?

При частичния кеш аут, играчът може да затвори една част от залога, а другата да продължи да бъде активна. Хазартният оператор Бетуей обаче не предлага частичен кеш аут за спортни залози. Вие можете да контролирате залога си, но това ще стане, когато ви бъде предложено да го затворите. Трябва да почакаме още малко, за да видим, ще има ли частичен Betway cash out.


Често задавани въпроси

За кои спортове се предлага Cash out в Betway?

Функцията за затваряне на залог „Cash out” е налична за повечето спортове в Betway.

Предлага ли се кеш аут за залози на живо в Бетуей?

Да, опцията „Кеш аут“ се предлага за предстоящите спортни срещи и за тези на живо.

Мога ли да използвам частичен и автоматичен кеш аут?

Не, в сайта betway.bg, все още не се предлагат частичен и автоматичен кеш аут.

За всички пазари ли важи опцията кеш аут в Betway?

Опцията не важи единствено за залози за победа/място при надбягвания с коне и хрътки.

Последно променено от Efirbet :
Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай