Betway Залози на Електронни спортове

Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.
Efirbet
Публикувано от: EfirbetАктуализирано на: 28 март 2024
Атанас Танев
Проверено от: Атанас ТаневГлавен редактор
Методология на оценката
Eто ‘Как тестваме‘ сайтове за залози
Изчетени материали по темата
8 тематични статии
Сравнения с други оператори
9 сравнения с алтернативни брандове
Актуализация на информацията
Общо 2 редакции от екипа ни досега
Приоритет
Среден

В букмейкърската онлайн платформа на Betway България, се предлагат специален раздел, с електронни спортове, на които пълнолетните играчи могат да залагат. За да получите достъп до залозите на eSports, трябва да имате регистрация в сайта и да извършите депозит, за да може да залагате. И ако се питате какви са предложенията на хазартния оператор и какви игри присъстват, то тогава прочетете нашия преглед на раздела, от който ще научите и най-малките подробности.

Съдържание

Как да залагаме на е-спортове в Betway bg?

За да залагате на електронни спортове в Betway bg, е необходимо да имате акаунт в уебсайта. Следва да се насочите към основното меню и да натиснете върху „е-спортове“, за да ви се зареди страницата с предложения. В нея ще намерите няколко подменюта, които ще обясним по-долу:

 • Популярни – в тази секция се показват най-популярните eSports състезания в Betway;
 • На живо – получавате достъп до залози на електронни спортове на живо;
 • Всички – тук са събрани всички еСпортове, на които може да се залага;

И, след като вече знаете, къде се намират събитията, е време да преминем напред, за да разберете, за кои игри се предлагат турнири, какви са коефициентите и други важни неща.

Заложете на Betway еСпортове


Какви електронни спортове има в Betway?

Betway еСпортове

В онлайн платформата ще намерите залози на най-различни видове компютърни игри. Заглавията са популярни на всички геймъри, а списъкът не е никак малък, както всеки може да се вери. И, за да сме достатъчно изчерпателни, ще посочим за кои игри има eSports надпревари в Бетуей:

 • CS:GO;
 • Dota 2;
 • Rainbow Six;
 • League of Legends;
 • Starcraft 2;
 • Overwatch;
 • King of Glory;
 • … и много други!

Кои турнири по е-спортове присъстват в Betway?

В секция „е-спортове“ на Betway Bulgaria присъстват турнири от различни точки на света. Букмейкърът се е постарал да събере най-известните събития и да ги предложи на играчите. Разбира се, предложенията зависят от конкретната дата и планираните за нея надпревари. Ние влязохме в раздела, за да го разгледаме и попаднахме на голяма част от топ състезанията, а именно:

 • LPL Pro Legaue;
 • ESL Masters Espana;
 • ESL Swiss League;
 • Elite Series;
 • Eu Masters;
 • CBLOL;
 • Dota Pro Circuit CN Division 1;
 • Korean Open;
 • … и още много турнири!

Видове пазари за еСпортове в Бетуей

Предложените залози на еСпортове в Бетуей, идват с различни пазари, до които играчите получават достъп. Залагащите имат стандартния вариант за залагане на потребител, но освен него са предоставени и още не по-малко атрактивни опции за залог, идващи с високи коефициенти. В следващите редове ще разгледаме няколко игри и маркетите, които са налични за тях:

 • Dota 2 – победител в мача, точен резултат, общо изиграни карти под / над и други;
 • CS:GO – победител в мача, отбор А да спечели карта, отбор Б да спечели карта, точен резултат, хендикап;
 • League of Legends – победител в мача, победител в карта, отбор А брой спечелени картони, отбор Б брой спечелени картони;
 • Starcraft 2 – победител мача, хендикап, победител в карта, точен резултат и още много;

Електронни залози на живо в Бетуей

Betway еСпортове на живо

Вие можете да залагате не само на предстоящи състезания по електронни спортове, но и на такива, които се провеждат на живо. За целта, след като влезете в секция е-спортове, трябва да кликнете на категория „На живо“, където се показват събитията в реално време. Надпреварите са от най-големите турнири, които описахме по-горе и вие може да следите развитието им.

Залагайки на еСпортове на живо, ще можете да наблюдавате резултата през цялото време, а също и да използвате наличните пазари, каквито ги посочихме в материала ни. И тук присъстват залози за победител в карта, хендикап, брой спечелени картони, общо изиграни карти и други.

Различното на залаганията в реално време е, че можете да се включите с вашия залог, след като състезанието е започнало. Имайте предвид, че коефициентът ще се променя, според настъпилите събития в срещата, така че трябва да намерите най-подходящия момент за поставяне на залог.


Коефициенти за е-спортове в Betway

С оглед на секцията с електронни спортове, можем да напишем, че коефициентите са високи и се конкурират с тези на останалите букмейкъри. За някои турнири дори има по-добри ставки, така че просто трябва да ги откриете. Ние се опитахме да съпоставим ставките с тези в други сайтове и не видяхме да има някаква разлика, та даже попаднахме на състезания със завишени стойности.

Ако пък искате още по-високи коефициенти за известните eSports състезания в сайта на Betway, можете да кликнете на секцията „Топ оферти“ в раздел спорт, където има немалко надпревари с повишени ставки. Високите коефициенти в тази част на уебсайта важат за различни видове пазари или за класическия залог – победител в мача. Това е една отлична оферта на хазартния оператор.


Betway бонуси за електронни спортове

Любителите на електронни спортове ще открият оферта в списъка с Betway бонуси има и предложение, което може да се ползва за залози на еДисциплини. Става въпрос за началната оферта на компанията, която съвсем спокойно може да се разиграе на пазари от света на електронните спортове. Заедно с това, в сайта ще откриете завишени коефициенти в секцията Betway ТОП оферти.


Betway бонуси за електронни спортове

Има ли бонус за електронни спортове в Betway?

Предлага се бонус офертата Betway Boost, с която стигате до повишени коефициенти за eSports.

Мога ли да залагам на е-спортове на живо в Бетуей?

Да, можете да залагате на електронни спортове на живо в сайта.

Как да залагаме на еСпортове чрез мобилен телефон?

Влезте в мобилната версия на Betway и извикайте раздела е-спортове, за да залагате.

От кои държави има турнири по електронни спортове в Betway?

Предлагат се състезания от много точки на света, сред които Швейцария, Испания, Корея, Бразилия и редица други, които ще видите в специалния раздел.

Играйте на eСпортове в Betway

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Betway отговорна игра

Efirbet
Експерт
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.