Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Betway Залози на Конни състезания

Видяно 33 пъти
Betway коне

В сайта на букмейкъра Betway има раздел със спортни залози на конни състезания, който ще спечели феновете на този спорт. Хазартният оператор се стреми да достави удоволствие на своите пълнолетни клиенти, които следят и залагат на надбягвания с коне. И тъй като това е една наистина интересна дисциплина, решихме да ви предоставим повече информация за предложенията на Бетуей. Няма обаче да продължаваме с увода, а ще минем към прегледа.


Как да залагам на конни състезания в Betway?

По-горе стана ясно, че Betway.bg предлагат конни състезания в сайта си. Всеки може да стигне лесно до тях, отваряйки раздел „Спорт“ от главното меню и избирайки „Конни състезания“ от списъка в лявата вертикална лента. Пред вас ще се зареди нова страница, в която имате няколко подменюта, от които може да избирате. Нека да разгледаме, какви опции са предложени за вас:

Betway коне
 1. Следваща оферта – в тази категория на страница „Конни състезания“ ще откриете горещите оферти за най-интригуващите състезания с коне в раздела;
 2. Днес – ако кликнете на категория „Днес“ ще видите конните надбягвания за днешния ден;
 3. Утре – подсекцията ви позволява да разгледате конните надпревари за утрешния ден;
 4. Антепост – разделът ви позволява да правите дългосрочни залози за победител в различните състезания;

Betway Залози на Коне


Какви състезания с коне има в Бетуей?

Ако залагате на коне в Betway online можете да откриете множество събития от различни точки на света. Всичките надпревари са позиционирани в раздела по държави, а под всяка страна са отбелязани часовете, в които започват надбягванията. За да получите още по-детайлна информация, ви предлагаме да видите, за кои страни се предлагат залози на коне в Бетуей:

 • САЩ;
 • Обединеното кралство
 • Ирландия;
 • Япония;
 • Южна Африка;
 • Хонконг;
 • Австралия;
 • Индия;
 • Нова Зеландия;
 • … и други!

Какви опции за залози на коне предлага Betway?

Betway коне

Вие имате богат набор от опции за залози на коне в Betway Bulgaria. Всички тях може да видите, след като кликнете на някое от състезанията и се зареди новата страница, която има отношение към избраната надпревара. Предложени са няколко основни пазара, с чиято помощ коефициентите стават още по-привлекателни. Нека обаче да разгледаме основните маркети:

 • Победител в състезанието – това е опция за залог на крайния победител в състезанието;
 • Финиш в ТОП 3 – давате прогноза дали даден кон ще финишира сред първите три;
 • Залог за второ място – можете да заложите за коня, който ще финишира втори;
 • Дългосрочни – предлагат ви се дългосрочни залози за предстоящи надпревари;

Коефициенти за конни състезания

Няма съмнение, че коефициентите за конни състезания в Betway, са сред най-добрите от множеството букмейкърски сайтове. Много от феновете на конни спортове предпочитат именно тази онлайн платформа, заради добрите ставки за различните събития в световен мащаб. Естествено, някои от горепосочените пазари идват с още по-високи и интригуващи коефициенти.


Повишени коефициенти за конни надбягвания

При избор на залог за някое от конните надбягвания, ще видите, че има бутон „Boost”, който ви позволява да видите конкретни пазари, които са със завишени коефициенти. Другият вариант да достигнете до високите ставки, е да влезете в раздел спорт, а след това да кликнете на „Топ оферти“ от основното меню, за да откриете завишени стойности за различните надпревари.


Конни надбягвания на живо в Betway

За момента все още не се предлагат конни надбягвания на живо в Betway, но от проведен разговор с поддръжката, стана ясно, че скоро играчите ще могат да залагат LIVE. Служителите не се ангажираха с точен срок, кога ще бъдат добавени събитията в реално време, но твърдо заявиха, че такива все пак ще има. Също така, потребителите ще могат да гледат преки предавания на много от най-интересните надпревари. Естествено, ние ще ви информираме, когато това се случи.


Често задавани въпроси

Какви са опциите за залог на коне в Betway?

Играчите могат да залагат за победител в състезанието, второ място, първите 3 финиширали и други.

Има ли бонус за конни състезания в Бетуей?

Предлага се Betway Boost оферта за повишени коефициенти за залози на конни състезания.

Мога ли да залагам на конни състезания на живо?

От Betway споделиха, че скоро ще добавят залози на коне на живо в сайта си.

Как да залагам на конни надбягвания с мобилен телефон?

Влезте в мобилния сайт на Бетуей чрез браузъра на телефона си и изберете „Конни състезания“, така ще видите събитията и ще може да поставите залога на различни видове пазари.

Посетете Betway

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай