10LV Inbet
Efirbet

Надбягвания с хрътки в Betway

Видяно 76 пъти
Betway залози на гонки с кучета

В духа на най-добрите букмейкърски сайтове и Betway предлага залози за надбягвания с хрътки. Тази дисциплина може и да не е от най-известните в България, но пък за сметка на това, има немалко фенове. Атрактивният спорт, при който тази порода кучета влиза в надпревара, получава на нашето внимание и подробен преглед на предложените събития.


Как да залагаме на надбягвания с хрътки в Betway?

Потребителите в сайта Betway.bg имат достъп до раздела за надбягвания с хрътки, в който се предложени много събития от горещите точки на света, където спортът е известен. Вие бързо и лесно ще откриете гонките с кучета, след като влезете в системата, с потребителско име и парола. И, за да не се бавите излишно в търсене, ще ви посочим, как да намерите състезанията:

 1. Влезте в сайта на Betway Bulgaria;
 2. Извикайте раздел „Спортове“ от началното меню;
 3. От лявата лента, кликнете на „Надбягвания с хрътки“;
 4. В новата страница изберете желаното състезание;
 5. Добавете желаната от вас селекция във фиша си;

Залози на кучета в Betway


На какви състезания с хрътки можем да заложим?

Букмейкърът се е постарал да предложи най-интересните гонки с хрътки, така че да останете доволни от видяното в сайта. Да, има дни, в които няма да видите събития, но пък ако се появи интересна надпревара, то тогава ще получите възможност за поставяне на залог. Ние прегледахме част от надбягванията и ви ги предлагаме в съкратен списък по-долу:

 • Perry Barr;
 • Тоустър;
 • Greyhound Derby;
 • Гран При;
 • Съндърланд;
 • … и други!

Коефициенти за гонки с кучета в Betway

Betway залози на кучета

Поглеждайки към коефициентите за гонки с кучета, е нужно да напишем, че те са на високо ниво. Стойностите на ставките се конкурират, с тези на останалите букмейкъри, а това отвсякъде погледнато си е предимство, което си заслужава да отбележим.

Разбира се, ако погледнете наличните антепост залози (дългосрочни), то те ще дойдат с още по-голяма стойност, тъй като при тях прогнозирате краен победител в надпреварите. Ето защо, ако търсите добрите коефициенти, е необходимо да прегледате всички налични опции за залог.


Пазари за надбягвания с хрътки в Бетуей

От гледна точка на пазарите, не можем да напишем нищо интересно. На този етап в сайта на Бетуей, се предлага стандартния пазар за победител в гонките, а освен него имате възможност да прегледате „Антепост“ залозите, при които давате прогноза за това кой ще спечели събитието. Естествено, букмейкърът може да включи още маркети за залагане в бъдеще време.


Предлагат ли се залози на хрътки на живо?

Не, нямате възможност да залагате на хрътки на живо, тъй като основните пазари към момента са свързани със залагане на дългосрочни събития. В случай, че харесвате този вид спорт, е нужно да заложите, преди да започне самата надпревара. Тук също искаме да добавим, че самата дисциплина не предполага възможност за използването на функцията кеш аут.


Често задавани въпроси

Предлага ли се бонус за състезания с хрътки в Betway?

Не, такъв бонус все още не се предлага в сайта на Betway.bg.

Как да залагам на хрътки на живо в Бетуей?

Залози на живо за надбягвания с хрътки, не се предлагат в Бетуей.

Мога ли да използвам кеш аут за гонки с хрътки в Betway?

Не, самите състезания не позволяват използването на кеш аут функция.

Има ли залози на хрътки в мобилната версия на Бетуей?

Да, няма проблем да залагате на хрътки в мобилната версия на Бетуей.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай