Efirbet

Процедура по верификация в Betway

Видяно 95 пъти
Betway верификация

Повечето играчи знаят, че хазартните оператори в интернет, изискват от клиентите си да се верифицират, за да могат да теглят печалбите си. Ето защо, трябва да преминете през задължителна верификация в Betway, за да използвате пълния пакет от услуги в сайта им. Тук обаче процедурата е малко по-различна, отколкото при останалите букмейкъри и онлайн казина. За да разберете, как да се верифицирате в Бетуей, разгледайте материала на Ефирбет по темата.


Как да направим Betway верификация?

Особеното на верификация Betway е, че тя трябва да бъде поискана от вас. Вие не можете да изпълните процедурата, преди да получите имейл, в който се съдържат изискуемите от вас документи. Имейл с искане за верификация, се получава, след като в баланса по сметката ви постъпят пари, които можете да изтеглите. На база това, е желателно да следите вашата електронна поща, която сте вписали, когато сте извършили регистрация в Бетуей.

Клиентът може да види статуса си на верификация, след като влезе в сайта със своето потребителско име и парола и кликне на профила си. Там ще открие секция „Потвърждаване на документа“. Проучването на Efirbet показа, че тя ще стои празна, докато самият букмейкър не изиска копия от документите ви. Едва след като това изискване бъде отправено, ще може да прикачите копия на документи.


Какви документи за верификация искат Betway?

Betway проверка на документи

Обикновено, от потребителя се иска да прикачи цветно и двустранно копие на лична карта или шофьорска книжка, но освен тях, може да бъдат поискани снимки на платени битови сметки, където е отразен адресът ви по местоживеене, с който сте се регистрирали в системата.

В някои случаи се налага да добавите и снимка на лицевата и задна част на дебитна или кредитна карта, така че да се вижда името на картодържателя и номера на картата. Разбира се, когато снимате задната част на картата, можете да прикриете CVV кода за защита, за да не се вижда.

Копията и снимките, трябва да бъдат цветни, четливи и да се виждат ясно. В противен случай няма да бъдат одобрени от оператора и верификацията ви ще бъде отхвърлена. Вие можете да сканирате документите или да ги снимате с мобилното ви устройство, но и в двата случая бъдете внимателни за качеството на снимката. Само по този начин ще преминете процедурата успешно.


Колко време трае верификацията в Бетуей?

Тестът на Ефирбет показа, че компанията се старае да обработва данните бързо, така че можете да очаквате потвърждение или отхвърляне на документите ви до 48 часа. Понякога одобряват клиентите много по-рано и вие ще бъдете уведомени за това чрез изпращане на кратко съобщение на мобилния ви телефон. Естествено, ако не получите отговор, можете да потърсите отдела по поддръжката на сайта, където да отправите запитване относно статуса ви на Бетуей верификация и защо процеса се бави.

Това е всичко най-важно, което искахме да споделим с вас. Надяваме се, че няма да имате проблеми, когато се верифицирате, тъй като до този момент, няма отрицателни отзиви от играчите в онлайн платформата. Ако следвате съветите, които дадохме, всичко ще премине добре.


Често задавани въпроси

Защо е нужна верификация в Betway?

Операторът иска и е длъжен да се увери, че вие сте лицето извършило регистрация в Betway.

Какво ще стане, ако не изпратя документи за верификация?

Ако откажете верификация, няма да може да теглите печалбите си от игралната сметка.

Мога ли да се верифицирам, преди да получа имейл?

Не, няма да можете да извършите верификация, преди да бъде поискана от Бетуей.

Кога да очаквам имейл за верификация Betway?

Най-често такъв имейл се получава, когато достигнете минималната сума за теглене, 30 лева.

Efirbet
Експерт
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай