Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Тази година „Златната топка“ няма да бъде връчена

Видяно 34 пъти
Без печеливш на

Най-престижната индивидуална награда във футбола – „Златната топка“, за пръв път в 64 – годишната и история няма да бъде връчена. Церемонията се провежда от 1956г., но този път това няма да се случи. Световната пандемия с Covid-19 е причината за това. Повече от три месеца футбол не се игра почти никъде. Някои първенства, сред които тези на Франция, Нидерландия и Белгия, дори бяха прекратени преждевременно. От организаторите и френското списание „Франс Футбол“ прецениха, че така няма да бъде обективно определянето на печелившите. От списанието казаха още, че близо два месеца са обмисляли какво да правят. Многото промени и неясноти от началото на пандемията обаче са довели до това решение. „Извънредните обстоятелства водят до извънредни решения“, добави Паскал Фере – редактор на „Франс Футбол“.

Освен за най-добър футболист, наградите за най-добра футболистка, най-добър вратар и най-добър млад играч, също няма да бъдат връчени и няма да се проведат традиционните анкети за тях.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай