Атанас Танев

Ново блиц интервю с тъпстъра Стоян Худини

Видяно 16 пъти

Днес ще ви представим един тъпстър, който набира популярност сред залагащите. Става въпрос за Стоян Худини, който даде това близ интервю специално за сайта Efirbet.com. Зададохме му няколко въпроса, на които той ни отговори възоснова на своя опит с прогнозите и залаганията в интернет.

Ето и цялото интеревю:

Стоян Худини

1. Представете се
– Здравейте, казвам се Стоян Худини и съм от Лондон

2. От кога започнахте да се занимавате с прогнози?

– От 8 години си прогнозирам абсолютно сам, но наскоро реших да качвам абсолютно всеки ден безплатни прогнози че се навъдиха много платени измамници! Последно време се навъдиха стотици, ако не и хиляди типстъри – повечето от които[/one_half_last]

са деца или бедни студенти с много свободно време. Странното е,че хората им се връзват и им тъпчат джобовете (не че ще станат милионери от това, но губите своите пари на малоумни прогнози). Аз ще давам абсолютно всеки ден безплатни прогнози (в замяна няма да искам нито пари, смс-си, бири и др. подобни глупости)! Всеки да последва моята тактиката с хаштаг #Ненапсевдотипстърите.

3. Имате ли си любимо първенство?

– Всички първенства ми допадат, за мен няма абсолютно никакъв проблем!

4. На какво обръщате внимание, когато изготвяте следващата прогноза?

– Внимание обръщаме на всичко (сблъсъци помежду двата отбора, форма на отборите и най-вече домакинските стени,които дават по-голямо самочувствие и накланят везните в полза на домакините.)

5. Каква е Вашата успеваемост и кои са най-добри ви постижения?

– Успеваемостта на прогнозите, които изготвям месечно варира с 75% успеваемост. Има и спадове разбира се, но те са неизбежни. За тези осем години досега най-добрият резултат е 84% .

6. Какво мислите за букмейкъри, които са достъпни за България?

– Мисля, че букмейкърите в България вървят по правилният път. Много от хората, които залагат се насочиха главно към нашите букмейкъри и са все по-доволни.

7. В кои сайтове залате и защо сте избрали точно тях?

– Залагам в българския букмейкър Efbet.. просто навик, но препоръчвам също и букмейкърите Efbet, Bet365 , SportingBet, Betfair.

8. Как може читателите ни да се свържат с вас?

– Читателите могат да се свържат с мен единствено през фейсбук профила ми с име Стоян Худини

9. Какво ще пожелаете на нашата аудитория, която е изцяло от фенове на залозите?

– От мен успех на всички, и последвайте моята тактиката с хаштаг #Ненапсевдотипстърите.

Атанас Танев

Експерт Атанас Танев

Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.
Публикувано на 16 юни 2016, последна промяна на 23 април 2020
Публикувай мнение

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!