10LV Inbet
Efirbet

Оферта „Бой на фишове“ в 1xbet

Видяно 44 пъти
оферта бой на фишове в 1хбет

Ако поне сте разглеждали съдържанието в сайта на 1хbet, със сигурност сте забелязали, че това е един от букмейкърите, които предлагат най-разнообразни промоции за своите клиенти. Най-хубавото е, че компанията не се стреми само да привлече нови фенове, но и разработва специални програми за поощрение на потребителите, които вече играят редовно на сайта. Една от тези кампании се нарича „Бой на фишове“ и в следващите редове искаме да ви разкажем повече за нея.

Посетете 1xBET


Офертата „Бой на фишове“

оферта бой на фишове в 1xbet

Промоцията „Бой на фишове“ е предназначена за всички регистрирани потребители на 1хбет, които обичат да тестват късмета и познанията си и да играят за високорискови събития. В края на всеки месец офертата може да ви донесе атрактивен бонус. За да се включите в разиграването, трябва да поставяте колкото се може повече прогнози с коефициент между 30 и 501, включително. Участват както предположения от раздел „Спорт“, така и игрите в секция „На живо“. Всеки печеливш фиш, който отговаря на горните условия, бива включен в надпреварата. Победителите стават ясни в края на всеки календарен месец.

Общият капитал на бонуса, който ще бъде раздаден, се формира от всички успешни фишове в „Спорт“ и „На живо“, които са отбелязали предположения с коефициенти между 30 и 501. Месечният джакпот представлява 5% нетната стойност на всички тях и се разделя в 20 бонус премии. Половината от тях отиват за играчи в раздел „Спорт“, а останалите 10 се разпределят към талони, приети в секция „На живо“.


Как и колко ще спечеля от „Бой на фишове“?

условия и правила на оферта бой на фишове в 1xbet

Тази промоция на 1xBet неслучайно се нарича „Бой на фишове“. Премиите се разпределят според строго определени условия, свързани с поетия риск, инвестираната сума и отчетената печалба от играчите.

Двамата потребители, регистрирали печалби с най-висок коефициент, получават по 10% от общата стойност на бонуса. Правилата важат и за раздел „Спорт“ и за секция „На живо“.

Четиримата играчи, отчели успех със следващите най-високи стойности, печелят по 5% от нетната сума на джакпота. Правилата важат и за раздел „Спорт“ и за секция „На живо“.

Четиримата клиенти, направили успешни залози със следващите по големин коефициенти, ще бъдат възнаградени с по 2,5% от общата стойност на джакпота. Правилата важат и за раздел „Спорт“ и за секция „На живо“.


Примерно разпределение

Нека предположим, че в края на месеца общата стойност на бонуса е 20 000 лв. В този случай поощренията в двете секции ще се разпределят така:

ПозицияРаздел „Спорт“Секция „На живо“
Първи двама2 Печалби по 2 000 лв.2 Печалби по 2 000 лв.
От трето до шесто място4 Печалби по 1 000 лв.4 Печалби по 1 000 лв.
От седмо до десето място4 Печалби по 500 лв.4 Печалби по 500 лв.

Условия на промоцията

  • Новият отчетен период на промоцията влиза в сила на 1-во число всеки месец.
  • В края на отчетния период печелят 10-те успешни залога с най-висок коефициент в раздел „Спорт“ и 10-те успешни залога с най-висок коефициент в секция „На живо“.
  • За да се включите, в рамките на един отчетен месец трябва да сте заложили минимум 3 лв. на високорискови залози с коефициент над 30.
  • В промоцията не участват залози от типа „система“ и „верижен“.
  • И в двата раздела печелят 10-те фиша с най-високи коефициенти. Ако има няколко талона с един и същ коефициент, печели този с най-голямата приходна сума. В случай, че има повече залози с една и съща печалба, бонус получава този, който е направен най-рано.
  • Премиите се начисляват между 1-во и 5-то число на следващия месец.
  • За да осребрите бонуса си, трябва да направите залог, чиято сума да е равна на получената премия. Събитието, за което играете, трябва да е с коефициент минимум 1.9.

Защо „Бой на фишове“ е полезен?

Промоцията „Бой на фишове“ ще зарадва всеки играч, който обича по-нестандартните прогнози и смята, че е развил нюх за залози. Вижте нашите ТОП 3 причини, поради които смятаме, че офертата наистина си заслужава:

  • Участието в играта не изисква по-специални усилия. Може да залагате както в „Спорт“, така и в секция „На живо“.
  • Долният праг за участие е наистина постижим – изискват се само 3 лв. месечно, инвестирани във високорискови залози.
  • Условията по разиграване на бонуса са повече от приемливи.
Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай