Кристиян Кюлюнков

Бонус при едномачови комбинации от Betfair

всяка седмица бонус за едномачови комбинации от betfair

Потребителите на betfair в България вече могат да се насладят на новата промоция, която е налична за всички тях. Родните потребители на оператора могат да получат до 25 евро бонус при успешен залог на едномачови комбинации, като самата оферта се дава по веднъж всяка седмица. Промоцията изглежда като добро допълнение на самата функция за създаване на залози чрез едномачовите комбинации. Нека разгледаме повече за нея в следващите точки.

Към едномачовите комбинации


Същност на промоцията

Самата оферта представлява бонус, който е под формата на безплатен залог, равен на сумата, с която е заложен печелившият залог на едномачови комбинации, класирал се в рамките на промоцията. Betfair обаче има определени изисквания към класиращия се залог, като той трябва да бъде с коефициент минимум 5.00. Когато подобен залог на едномачови комбинации се окаже печеливш, клиентът получава до €25 допълнителен бонус.

Тази оферта не изисква въвеждането на специален промо код, какъвто е нужен за някои други бонуси. Повече за всеки един Betfair бонус код може да прочетете в нашето ревю за различните оферти на компанията. За настоящата оферта е важно да запомните също, че се дава всяка седмица и е валидна за всички регистрирани български потребители, освен ако по някакъв начин не са изключени от участие. Въпреки че се дава всяка седмица, офертата може да бъде усвоена само за първия класирал се залог. Това ще рече, че ако имате успешен залог на едномачови комбинации над 5.00 коефициент на стойност 20 евро, вие получавате бонус. Ако имате нов успешен залог в рамките на същата седмица, например за 25 евро, вие няма да получите нов бонус или пък по-голям такъв. Дава се само бонус върху първия класирал се залог, а сумата на бонуса е равна на сумата на залога.


Кога се дава бонус?

Вече сме наясно с началните стъпки за самата оферта. Имайте предвид, че периодът за една седмица, в който се отчитат залози, започва в Понеделник полунощ и свършва минута преди полунощ в Неделя. Ако се класирате за промоцията, ще получите полагащия ви се бонус до 14:00 ч. в Понеделник. Получената сума е под формата на безплатен залог, който трябва да се използва до 48 часа на спортни залози в сайта.


Има ли други правила на бонуса?

Да, освен всичко споменато дотук, трябва да знаете, че някои залози не се класират за офертата. Ако използвате опцията Cash Out за вашия залог, не може да вземете бонус. Ако направите безплатен залог на едномачова комбинация, също не може да участвате в офертата. Не се опитвайте и да мамите букмейкъра, като залагате от повече от една сметка или правите подобни опити. В такива случаи вашите акаунти ще бъдат блокирани и преустановени.

Наясно сте с всички аспекти на тази оферта, така че сте готови да се впуснете в нея. Тя е едно добро допълнение към всички налични бонуси на Betfair, както и към самата опция за създаване на едномачови залози.

Кристиян Кюлюнков

Автор Кристиян Кюлюнков

Крис е част от екипа на efirbet.com и се занимава активно със създаването и публикуването на прогнози, ревюта, статии и други материали. Автор е на част от професионално изготвените ръководства, стратегии и анализи в сайта.
Публикувано на 17 септември 2018, последна промяна на 16 юли 2019
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X