BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Атанас Танев

Шанс за добавяне на допълнителна сума с Betfair

Видяно 46 пъти
Бонус банка от Betfair за Световното първенство

В началото на месец Май 2018 година Бетфеър зарадва своите потребители с една доста интересна промоция. Тя дава шанс на всички регистрирани клиенти да си спечелят допълнителна сума, на база на своите залози, която ще бъде активна по време на предстоящото Световно първенство по футбол. Betfair предоставя възможност на клиентите си да залагат повече на предстоящия форум, така че в тях е избора за решението дали да се възползват.

Включете се в бонуса


Същност на промоцията

Офертата предлага шанс на всеки потребител да натрупа определен Betfair бонус в своята банка, като впоследствие сумата ще бъде активна по време на Мондиал 2018. Бонусът може да се трупа в рамките на около месец – от 07.05 до 11.06.2018 г. В този период залозите на всеки клиент се отчитат. Това става в рамката между 00:01 ч. в Понеделник до 23:59 ч. в Неделя. Ако в този период играч е направил залози за 25 евро и те са уредени в същия период, тогава към бонус кредита му се добавя 1 евро. Всъщност, за всеки заложени €25 клиентите получават €1 бонус кредит.

Добре е да запомните, че бонусът ще бъде активиран чак на 14.06, когато се открива Световното първенство. Освен това, бонус сумата ще бъде валидна до 15 Юли, когато е финалната среща на шампионата. Един клиент не може да надхвърли сумата от €100 бонус кредит. Тя е максималната, която може да се спечели. За една седмица пък клиент може да добави максимум 20 евро към своята бонус банка за световното.

 

Изисквания към бонуса

За тази оферта важат определени правила, които трябва да познавате. Обяснихме периодите на валидност на офертата, както и правилата за максималния бонус, но нека видим и останалите условия:

  • За да се зачитат към натрупаната седмична сума, залозите ви трябва да бъдат направени в секция Спорт, като поне една селекция трябва да има коефициент 1.80 или повече.
  • Залози, които са направени с безплатна сума или пък са затворени с Кеш аут, няма да се зачитат към промоцията.
  • Получената бонус сума е под формата на безплатни залози, които могат да се използват за спортни залози.
  • При залозите с натрупания кредит няма ограничение в минималния коефициент за пазарите, на които може да се използва.
  • При печалби с безплатен залог получавате само чистата сума от залога, като тя ще бъде достъпна за изтегляне.
  • Бетфеър си запазва всички права да анулира бонуса или да дисквалифицира даден потребител при установяване на нерегламентирани действия.
 

Финални думи

Настоящата оферта представлява доста голям интерес за мнозина залагащи в сайта, които ще бъдат на линия за мачовете от Световното футболно първенство. Betfair дава шанс на всички да увеличат значително своята банка за залози, което би било цел пред всеки един клиент. Най-хубавото е, че просто трябва да извършвате залози в спортната секция на сайта, както обикновено. Не е нужно да правите излишни депозити, не е нужно да търсите бонус кодове. Залагайки в сайта, ще си спечелите допълнителните средства, разбира се, ако успеете да достигнете 25-те евро минимум за посочения период. Ако сте регулярни залагащи, това едва ли ще бъде проблем. Ние ви желаем успех с този бонус и със залозите ви по време на Мондиал 2018.

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.
Коментирай