PalmsBet бонус Мега Дерби
Срок на промоцията:

Тази оферта е с валидност от 01.07.2019 до 01.08.2019 г.

Вземете безплатен залог от 20 лв. + 20 Free Spins на срещата ЦСКА-София – ОФК Титоград!

Единственото, което се изисква от Вас е да направите единичен залог за 50 или повече лева преди началото на срещата ЦСКА-София – ОФК Титоград. След края на срещата ще получите обратно 20 лв. под формата на безплатен залог и 20 free spins за играта.

Изискай своя Palms Bet бонус


Правила и Условия

 1. От бонус „Мега Дерби“ могат да се възползват всички регистрирани потребители на palmsbet.com.
 2. Квалифициращият мач за тази оферта е срещата между ЦСКА-София – ОФК Титоград, която ще се състои на 2019/07/09 от 20:30 часа.
 3. Всички условия на офертата важат само за този мач.
 4. За да се класирате, трябва да имате направен единичен залог за 50 или повече лева преди началото на срещата (само залози определени като Печеливши или Губещи ще се считат за квалифициращи за тази промоция).
 5. Наградата ще бъде получена като 20 лв. безплатен залог и 20 броя FREE SPINS за играта Lucky Clover.
 6. Наградата ще бъде добавен до 12 часа след приключване на срещата.
 7. Ако наградата не бъде изиграна в рамките на 24 часа от датата на получаване, тя се заличава от сметката на участника.
 8. Залози преди мач, които са били Затворени, няма да се класират за офертата, независимо дали са Затворени преди мача или На Живо.
 9. Залози направени с други бонуси или безплатен залог, няма да се класират за офертата.
 10. Ако участникът не желае да получи наградата, той трябва преди началото на играта да се откаже уведомявайки писмено отдел „Връзка с клиенти“.
 11. Печалбaтa от залози, направени със средствата от Безплатни Залози, ще бъдe добавенa към Вашия изтегляем баланс, но сумата на самия Безплатен Залог не е включена в тaзи печалбa.
 12. Всички оферти за клиенти са ограничени до една на човек. Ако Организатора има основателна причина да смята, че бонусът се изисква от или за целите на едно и също лице или група от лица повече от един път, тогава Организатора си запазва правото да оттегли всяка оферта или всички оферти от този клиент или група клиенти и/или да отмени всеки залог, направен със средства от бонуса или офертата, и да премахне печалбите от такъв залог.
Допълнителна информация:

И това не е всичко. За този и още други атрактивни бонуси на PalmsBet можете да разгледате подробното ревю за букмейкъра. Всяка оферта е детайлно разгледана и описана.

Бонус Мега Дерби от Палмс Бет
Рейтинг 4.6 от 5 мнения

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 09 юли 2019, последна промяна на 16 юли 2019

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *