Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Palms Bet промоция „Презареждане“ за Спорт

Видяно 57 пъти
промоция 'Презареждане' в Палмс Бет

Вън от съмнение е, че Palmsbet гледа да достави удоволствие на клиентите си с най-различни бонуси. На хоризонта се появи „Бонус Презареждане” до 100%, който важи специално за залози в спортния раздел на сайта. За да имате достъп до тази оферта обаче, е нужно да бъдете поканен от букмейкъра. В самата покана ще намерите срока за усвояване на бонуса, както и информация за това каква допълнителна сума ще можете да грабнете за залозите си. Имайте предвид, че освен тази оферта има още доста интересни бонуси в Palms Bet, които можете да разгледате. Всеки от тях носи различни награди, но в текущия материал ще разгледаме по-конкретно бонуса за презареждане, от който можете да вземете до 100% повече за спортни залози.

Вход в Palms Bet


Как да получа покана за бонус офертата?

Palms Bet бонус презареждане

Букмейкърът Palmsbet изпраща покани на лоялните си клиенти на дневна, седмична или месечна база. Вашата покана ще бъде изпратена на електронната ви поща или чрез SMS на телефона, с който сте регистрирани. От голяма важност е да сте оставили истински координати за връзка (имейл и телефон), тъй като в обратен случай, няма да видите поканата за бонуса.


Какво да направя, за да получа бонуса?

Ако вече сте получили поканата за „Бонус презареждане”, е нужно да извършите депозит в системата и да се свържете с екипа на Palms Bet чрез чат на живо, за да поискате да активират офертата. До 24 часа, след като сте заявили активиране на бонуса, той ще бъде в сметката ви.


Какви са правилата към Бонус презареждане?

Този бонус не е много по-различен от другите, и също като тях притежава определени правила, които трябва да се спазят, за да се усвоят печалбите дошли в следствие на използваните допълнителни средства, които букмейкърът ще предостави за вас. Прочетете внимателно условията по-долу, за да се информирате за всичко най-важно относно тази добра промоция.

  • Бонусът ще важи само за първите депозирани средства, след получаване на поканата;
  • В случай, че сте получили покана за бонуса, направили сте депозит, но не сте изискали неговата активация, ще загубите правото да се възползвате от офертата;
  • В срок от 48 часа след получаване на бонуса, последният трябва да бъде изискан;
  • Този бонус се предлага само за спортните залози в Palms Bet;
  • Вие можете да изискате активация на бонуса чрез чат на живо или имейл [email protected]. В писмото напишете Бонус презареждане и ника ви;
  • Този бонус е 100% върху реализирания депозит или с други думи, ако депозирате сто лева, ще се сдобиете с допълнителни сто лева в сметката си;
  • Условието за превъртане на бонуса е да заложите направения депозит + бонуса поне един път на събитие в раздел спорт;
  • При положение, че отбележите печалба използвайки дадения ви безплатен залог, то вие ще получите единствено реализираната чиста печалба, а останалата част от залога ще бъде приспадната. С други думи, ако заложите получен бонус от 5 лева на мач с коефициент 2.50 сумата излиза на 12.50 лева. От тях се махат 5-те лева безплатен залог и чистата печалба, която ще можете да приберете е 7.50 лева.
  • Ако получената бонус сума не бъде разиграна до 30 дни, бонусът се анулира;

Нашето мнение за „Бонус презареждане”

От всичко, което написахме, трябва да бъде ясно, че букмейкърът е предвидил лесни правила и условия за разиграването на този бонус. Ако се затруднявате с нещо чата на живо е на ваше разположение, за да отправите въпросите си. Според нас това е една от най-интересните оферти в сайта, която се предлага за лоялни играчи. Пожелаваме ви успех с промоцията.

Посетете Палмс Бет

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай