Бонус за баскетбол от Бет365

Бет365 предлага на потребителите си редица промоции, интересни кампании и програми за лоялни клиенти. Букмейкърът е предвидил поощрения за любителите на всички типове хазартни забавления. В този текст ще разгледаме как може да получите до 50% добавка към печалбите си, ако залагате на баскетболни мачове в Bet365.

 

За кои баскетболни залози има бонус?

За да получите екстра към баскетболните си прогнози, трябва да участвате с множествен залог, който да включва минимум две селекции. Той трябва да е направен преди началото на срещата. Залози, направени по време на събития, които се следят на живо от букмейкъра, не участват в промоцията на Бет365. Пазарите, от които може да избирате, са: Общо в Мача с 2 възможности и Хендикап с 2 възможности. За да се възползвате от офертата на бранда, трябва да прогнозирате мачовете от следните първенства:

  • Еврокупа
  • Лига АСВ на Испания
  • Евролига
  • Бундеслига на Германия
  • Лега 1 на Италия

Вземете своя бонус
Правила и условия

 

С колко ще се увеличат печалбите ви?

Ако прогнозите в множествения ви залог се окажат правилни, букмейкърът ще добави процент към печалбите ви. Какъв ще бъде той зависи от това колко селекции сте включили в залога си. С колкото повече селекции участвате, толкова по-голям процент може да получите екстра. По правило обаче стойността на добавката не може да надвишава 100 000 евро или еквивалентната сума във валутата, с която играете.

Вижте справка за офертата на Бет365:

Вид ЗалогБонус
Двоен5% бонус
Троен7.5% бонус
4-кратен10% бонус
5-кратен15% бонус
6-кратен20% бонус
7-кратен25% бонус
8-кратен30% бонус
9-кратен35% бонус
10-кратен40% бонус
11-кратен45% бонус
12-кратен и повече50% бонус
 

Допълнителни условия

Ако сте решили да залагате на баскетбол в Бет365, добре е да знаете, че за да получите допълнителен бонус към печалбата си, трябва да изпълните някои определени изисквания, регламентирани от букмейкъра. За да улесним играта ви, събрахме в списък по-важните от тях. Вижте какво трябва да имате предвид, преди да поставите залога си:

  • Бонусът важи за залози на мачове от европейските първенства: Еврокупа, Лига АСВ, Евролига, Бундеслига, Лега 1.
  • Офертата е приложима само за пазари Общо в Мача с 2 възможности и Хендикап с 2 възможности. Не се предлага при игри като Lucky 15 и Lucky 31.
  • Участват само прогнози, направени преди старта на конкретната среща. Залози, направени по време на мачове, които се следят на живо, не са включени в промоцията.
  • Няма да получите допълнителна добавка към печалбите си, ако сте използвали опцията да затворите залога си. В случай, че сте затворили само част от него, промоцията ще се приложи върху останалия активен залог.

За това предложение не е необходимо да използвате специален Bet365 бонус код, който да изисква предварително въвеждане в системата.

Щом вече сте се запознали с условията и правилата на бонуса, ви остава единствено да проверите възможните селекции и да направите прогнозите си. Бет365 ви дава шанс да увеличите печалбите си чувствително.

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *