Бонус за баскетбол от Бет365

Бет365 предлага на потребителите си редица промоции, интересни кампании и програми за лоялни клиенти. Букмейкърът е предвидил поощрения за любителите на всички типове хазартни забавления. В този текст ще разгледаме как може да получите до 50% добавка към печалбите си, ако залагате на баскетболни мачове в Bet365.

 

За кои баскетболни залози има бонус?

За да получите екстра към баскетболните си прогнози, трябва да участвате с множествен залог, който да включва минимум две селекции. Той трябва да е направен преди началото на срещата. Залози, направени по време на събития, които се следят на живо от букмейкъра, не участват в промоцията на Бет365. Пазарите, от които може да избирате, са: Общо в Мача с 2 възможности и Хендикап с 2 възможности. За да се възползвате от офертата на бранда, трябва да прогнозирате мачовете от следните първенства:

  • Еврокупа
  • Лига АСВ на Испания
  • Евролига
  • Бундеслига на Германия
  • Лега 1 на Италия

Вземете своя бонус
Правила и условия

 

С колко ще се увеличат печалбите ви?

Ако прогнозите в множествения ви залог се окажат правилни, букмейкърът ще добави процент към печалбите ви. Какъв ще бъде той зависи от това колко селекции сте включили в залога си. С колкото повече селекции участвате, толкова по-голям процент може да получите екстра. По правило обаче стойността на добавката не може да надвишава 100 000 евро или еквивалентната сума във валутата, с която играете.

Вижте справка за офертата на Бет365:

Вид ЗалогБонус
Двоен5% бонус
Троен7.5% бонус
4-кратен10% бонус
5-кратен15% бонус
6-кратен20% бонус
7-кратен25% бонус
8-кратен30% бонус
9-кратен35% бонус
10-кратен40% бонус
11-кратен45% бонус
12-кратен и повече50% бонус
 

Допълнителни условия

Ако сте решили да залагате на баскетбол в Бет365, добре е да знаете, че за да получите допълнителен бонус към печалбата си, трябва да изпълните някои определени изисквания, регламентирани от букмейкъра. За да улесним играта ви, събрахме в списък по-важните от тях. Вижте какво трябва да имате предвид, преди да поставите залога си:

  • Бонусът важи за залози на мачове от европейските първенства: Еврокупа, Лига АСВ, Евролига, Бундеслига, Лега 1.
  • Офертата е приложима само за пазари Общо в Мача с 2 възможности и Хендикап с 2 възможности. Не се предлага при игри като Lucky 15 и Lucky 31.
  • Участват само прогнози, направени преди старта на конкретната среща. Залози, направени по време на мачове, които се следят на живо, не са включени в промоцията.
  • Няма да получите допълнителна добавка към печалбите си, ако сте използвали опцията да затворите залога си. В случай, че сте затворили само част от него, промоцията ще се приложи върху останалия активен залог.

За това предложение не е необходимо да използвате специален Bet365 бонус код, който да изисква предварително въвеждане в системата.

Щом вече сте се запознали с условията и правилата на бонуса, ви остава единствено да проверите възможните селекции и да направите прогнозите си. Бет365 ви дава шанс да увеличите печалбите си чувствително.

Бонус за баскетбол от Бет365
Рейтинг 0.0 от мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *