BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Интересен бонус от Winbet за Борусия Дортмунд – Байерн Мюнхен

Видяно 30 пъти
Бонус от Winbet за първия гол на Дортмунд - Байерн

Този вторник предстои да се изиграе дербито на Бундеслигата между Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен. Освен познатите ни вече Winbet бонуси, сега от букмейкъра са измислили интересно предложение за този сблъсък. Става въпрос за бонус, чийто размер зависи от минутата на първото попадение в мача.

Регистрираните клиенти в Winbet, ще получат бонус средства на стойност минутата на отбелязване на първото попадение в мача. Пример: Първият гол пада в 25-тата минута – получавате бонус в размер на 25лв. От условието се подразбира, че максималният размер на бонуса е 90лв. Плюс е, че минималният бонус е на стойност 20лв. Тоест, дори да падне гол преди 20-тата минута, пак ще получим бонус 20лв.
  • За да участваме за бонуса е нужно да сме осъществили залог преди началото на срещата Борусия Дортмунд – Байерн Мюнхен, която започва от 19:30ч. този вторник 26.05.2020. Залогът трябва да е върху една от многото опции за залагане на мача, но с минимален коефициент 1.30. Самата сума на залога е нужно да е на стойност поне 20лв. В случай, че не падне гол в срещата – залозите се обявяват за губещи.

    Самият бонус се зарежда в сметката на клиента до 24ч. след приключването на двубоя. Той излиза като известие в профила и е нужно само неговото приемане. След това е необходимо да се разиграе поне 4 пъти в рамките на една седмица върху селекции с коефициент поне 1.30.

Редовните залагащи при Winbet отново имат възможност да се възползват от нова промоция. Срещат се двата най-резултатни отбора в Бундеслигата, така че головете в мача са повече от очаквани и едва ли дербито ще приключи без попадения. 7 дни за развъртане 4 пъти на бонуса не са чак толкова малко, особено с всекидневно нарастващите спортни събития. Затова и тук оценяваме с плюс тази промоция от букмейкъра и пожелаваме успех на всички участници.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай