Кристиян Кюлюнков

Бонус за по-големи печалби с Премиър Лийг от Winbet

бонус за premier league от Winbet

Букмейкърът Winbet е доста популярен със своите разнообразни бонуси, с които радва потребителите си. Компанията има такива още след регистрация на всеки нов клиент, а освен това дава промоции и за големи събития и турнири. С подобен бонус Уинбет посрещна началото на новия сезон на английската Висша лига. Потребителите имат шанса да добавят до 30% повече към успешните си залози на мачовете от Премиър Лийг, ако изпълнят определени условия. Какви са те и какво представлява самата оферта, може да прочетете в следващите редове.

Включете се в бонуса


Какво ви дава този бонус?

Промоцията беше пусната от Уинбет в началото на сезона на Премиър Лийг. С този бонус компанията увеличи още повече своето портфолио от оферти за нови и регистрирани клиенти. Повече за останалите бонуси може да научите в нашето Winbet бонус код ревю. Колкото до този спортен бонус, той важи за всички потребители на бранда, които заложат акумулатор с поне 3 срещи от съботната програма на английската Висша лига. Ако залогът им се окаже успешен, имат възможност да спечелят допълнителна печалба.

Ето как се разпределя съответния бонус процент, който се добавя към печелившия залог:

Брой селекции във фишБонус процент
35%
410%
515%
620%
725%
830%

Имайте предвид, че бонусът се начислява върху чистата печалба от вашия залог и ще получите повече само ако залогът ви е успешен.


Правила на офертата

След като вече видяхме как се разпределят бонус сумата, нека се насочим и към изискванията за тази промоция. Има някои важни правила, на които трябва да обърнете внимание. Ето кои са те:

 • бонусът е валиден за всички регистрирани клиенти на Winbet;
 • не е нужно въвеждането на специален промо код, за да активирате този бонус;
 • класират се само залози, които са направени на мачове от съботната програма на Премиър Лийг, съдържащи минимум 3 събития;
 • само печелившите залози получават допълнителен бонус, като той може да достигне до максимум 1 000 лв.;
 • ако даден мач бъде отложен или отменен, пак може да спечелите бонус, но той ще се отнася към останалите селекции в талона ви, които не трябва да бъдат под 3, а също така трябва да са печеливши;
 • няма ограничение в броя класиращи се залози, които даден клиент може да направи и спечели;
 • класирането за промоцията става със залози на събития преди мач, на живо или пък комбинация между двете;
 • залози, които са предварително затворени с помощта на Cash Out опцията, няма да се зачитат за този бонус;
 • допълнителният бонус се превежда по сметките на печелившите играчи до 24 часа след уреждането на последния двубой в талона;
 • Winbet си запазва всички права да прекрати или промени офертата по свое усмотрение;

Финални думи

Бонусът определено е доста добър за всички фенове на английския футбол. Може би е леко разочароващо, че в промоцията влизат само съботните двубои, но пък тогава програмата е най-активна и в този ден се играят най-голям брой мачове от Премиър Лийг. С тази промоция Уинбет добавя допълнителна тръпка за всички свои потребители, които обичат да залагат на мачовете от Висшата лига. Остава ви единствено да изчакате следващия кръг, да проверите дали офертата е активна и да се възползвате от нея.

Кристиян Кюлюнков

Автор Кристиян Кюлюнков

Крис е част от екипа на efirbet.com и се занимава активно със създаването и публикуването на прогнози, ревюта, статии и други материали. Автор е на част от професионално изготвените ръководства, стратегии и анализи в сайта.
Публикувано на 20 август 2018, последна промяна на 16 август 2019
Публикувай мнение

  Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X