Бонуси за Презареждане

Бонусите за презареждане са най-често срещаната промоция, която ще откриете в сайтовете за залози. Те са предпочитани от повечето играчи, тъй като могат съществено да подсилят играта им, а правилата за усвояването им обикновено не са сложни и са ясно разписани. Вижте списък с букмейкърите, които предлагат бонуси за презареждане.

1 намерени оферти
100% Казино Бонус Презареждане
Вземи този бонус
Palmsbet.com предоставя на своите клиенти най-атрактивните бонуси за презареждане на сметка. За да участвате в промоцията, е нужно да получите специална покана от нашия екип.Във Вашата покана са упо...
покажи още
Бонус Презареждане

Какво представлява бонус за презареждане?

За разлика от бонусите без депозит, офертите за презареждане са свързани винаги със захранване на акаунта ви. Както подсказва и името им, те се предоставят при следващата трансакция към акаунта ви.

Обикновено пристигат заедно с успешно депозираните реални средства, но остават на различна „сметка“ в профила ви. Това се прави с цел ясно разграничаване между парите, които сте депозирали, и бонус сумата.

Бонусите за презареждане са процент от вашия следващ депозит. Техният размер може да варира, но винаги е споменат в условията на офертата, от която се възползвате. Като цяло, регламентът им много прилича на стандартните бонуси за нови клиенти, като разликата е, че се предоставят за последващи трансакции.

Бонусите за презареждане могат да бъдат 100%, 50%, 25% и т.н. от депозита ви, като винаги ще срещнете уточнена и максималната сума, която могат да достигнат. Описани са и изискванията по разиграването им и разделите, за които могат да се използват.


Кога мога да получа бонус презареждане?

Както споменахме, това е промоция, която е широко застъпена сред букмейкърите. Обикновено тя е част от постоянното портфолио с поощрения. Ето какви депозитни бонуси може да срещнете.

Бонус за втори и трети депозит

Нерядко сайтовете за залози предоставят стартов пакет от не един, а три депозитни бонуса. Това значи, че получавате поощрение както за първата си трансакция, така и за следващите две. В повечето случаи офертите към втори и трети депозит се различават по процент и максимална сума.

Седмичен бонус презареждане

Този тип депозит бонуси се предлагат за конкретни дни от седмицата. Букмейкърите сами избират кои дни да посочат, но обикновено става въпрос за период, в който посещенията в платформата по принцип са по-малко. Самата промоция се прави, за да привлече интереса на играчите. По същество този тип бонуси за презареждане не се отличават от описаните по-горе. Единствената специфика е, че за да ги получите, трябва да захраните сметката си в посочен ден от седмицата.

Месечен депозитен бонус

Другият тип оферти, който сме срещали, са ежемесечните бонуси за презареждане. Както говори и наименованието им, те представляват промоции, които може да получите, ако зареждате сметката си веднъж месечно. Те също имат предварително определен размер и условия по усвояване.

Специално предложение

Някои букмейкъри имат политика да изпращат покани за депозитни бонуси на клиентите, които отдавна не са посещавали платформата. Подобни известия могат да се изпращат чрез СМС или по имейл.

В текста към поканата е упоменато какъв е размерът на бонуса, който ще получите към следващата си трансакция, както и какви са изискванията по разиграването му. В почти всички случаи тези покани вървят и с конкретен срок на валидност.

Бонуси за лоялни клиенти

Специални предложения за депозитни бонуси често получават и потребителите, които са част от VIP Програмата на букмейкърите. Обикновено оферта за презареждане могат да получат хора, които играят редовно в дадена платформа. Има доста букмейкъри, които не оставят подобна лоялност невъзнаградена.


Въпроси и Отговори

Как мога да получа бонус за презареждане?

Ако бонусът за презареждане не е в списъка със стандартни оферти на букмейкъра, такъв може да се получи и чрез специална покана. Бихте могли и да се свържете с отдела по поддръжката.

Мога ли да взема депозитен бонус, преди да съм усвоил предишния?

Не. Бонусите за презареждане не се предоставят, ако имате активирани други оферти.

Колко пъти мога да взема бонус за презареждане?

Повечето букмейкъри не поставят условие за броя пъти, в които може да се възползвате от бонуси за презареждане. Обикновено единственото условия за активация е да сте превъртели предишната подобна оферта.

Елица Мартинова

Експерт Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 12 март 2020, последна промяна на 28 април 2020