Петър Борисов

Бордо излиза единствено за победа срещу Метц

Видяно 5 пъти
Франция Лига 1

Франция Лига 1
Вторият кръг във френската първа лига продължава в събота от 21:00. Един от мачовете тогава е Бордо – Метц.

Представянето на Бордо

Бордо финишира шести в крайното класиране на сезон 2016/2017. Това им осигури участие в Лига Европа. Сезонът обаче не започна добре за „жирондинците“ и те отпаднаха рано от европейската сцена. Отборът бе отстранен от унгарския Видеотон след 2:1 във Франция и 0:1 в Унгария. Миналата седмица започнаха с равенство 2:2 в Лига 1 при гостуването си на Анже. Иначе в контролите през лятото се представиха добре и записаха 4 победи от 4 мача. Видя се обаче, че тези резултати не са от значение и на практика не говорят нищо.

Малко и за Метц

Метц изпълни целта си за изминалия сезон и успя да запази мястото си в елита. Така вече за трети пореден сезон се спасяват от изпадане. Новата кампания не започна добре за гостите. Миналата седмица стартираха с поражение сезона и допуснаха загуба вкъщи с 1:3 от Гингам. Изглежда и през настоящия сезон ще се борят за оцеляването си в елита, а сега имат и трудна визита в този втори кръг.

След като разочарова с ранното си европейско отпадане, Бордо трябва да навакса с добро представяне на местна почва. Миналият сезон записаха две класически победи с по 3:0 над Метц. Гостите не са печелили в мач за първенството над своя съперник в 10 поредни срещи помежду им. Вероятността и сега да загубят не е никак малка.

Прогноза: 1 топка

Коефициент: 1.44Коефициент: 1.45Коефициент: 1.44
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай