Борси за Залози

Любителите на онлайн залаганията би следвало да са доволни, защото букмейкърите се стараят постоянно да обогатяват възможностите в сайта си. Един алтернативен начин на игра, който добива все по-голяма популярност, са залозите в спортните борси. В таблицата по-долу виждате кои са топ букмейкърите за България, но те нямат спортна борса. Пишете ни на support@efirbet.com за повече информация за борсите за залози за България.

Bwin
Бонус
222 лв.
Процент
100%
7 мненияBwin ревю
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Winbet
Бонус
200 лв.
Процент
200%
9 мненияWinbet ревю
18+ T&C apply
Palms Bet
Бонус
30 лв.
Процент
300%
7 мненияPalms Bet ревю
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Bet365
Бонус
-
Процент
-
20 мненияBet365 ревю
Най-популярен
Efbet
Бонус
200 лв.
Процент
100%
56 мненияEfbet ревю
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly

Какво представлява спортната борса?

Спортните борси са алтернативен начин на игра, при който залагащите се изправят срещу други играчи, а не срещу професионалните екипи на компаниите. Те са плод от усилията най-добрите букмейкъри, които се стараят да разнообразият играта на клиентите си. В тях все потребител има възможност да постави както залог ЗА, когато смята, че дадена развръзка ще се осъществи, така и прогноза СРЕЩУ, ако е уверен, че нещо няма да се случи.

В този смисъл, всеки индивидуален играч може да влезе в обувките на букмейкърите и сам да прецени как да играе и какви коефициенти да определи.

Повечето платформи, които предлагат опцията back and lay, както е известен този тип игра, са поместили и кратко ръководство, което да помогне на потребителите. Като цяло обаче няма да имате проблем да се ориентирате, защото във всеки сайт за залози със спортна борса двата типа залози се открояват много ясно.

Може би се чудите как всички букмейкъри със спортна борса реализират печалба, след като облозите се осъществяват между играчи. Всъщност, сайтовете за залог взимат процент от печалбата на играчите, чиято прогноза се е оказала правилна. Губещите потребители не дължат нищо.


Предимства и недостатъци

Плюсове:
  • Спортната борса ви позволява сами да определите условията на залога си
  • Имате възможност да проявите гъвкавост, защото може да играете както ЗА, така и СРЕЩУ дадено събитие
  • Може да бъдете по-успешни, защото играете срещу други играчи, а не срещу професионалните екипи на букмейкърите
Минуси:
  • Невинаги има кой да посрещне залога ви
  • Налага се внимателно да прецизирате условията, които предлагате
  • Невнимателните играчи често стават обект на измами

За кого са подходящи тези залози

Спортните борси са подходящи за всеки, стига потребителите да отделят малко време и да проучат принципите на играта. Ако за известно време наблюдавате движението на коефициентите и зависимостта между стойностите в борсата за залози и в стандартния спортен раздел на букмейкъра, ще забележите интересни зависимости.

Нашият екип смята, че в спортните борси успех могат да имат както опитните потребители, така и хората, които тепърва се запознават с материята. Важното е да бъдете внимателни и да играете балансирано.

Елица Мартинова

Експерт Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 12 март 2020, последна промяна на 24 февруари 2021