Петър Борисов

Ботев може да победи отново Партизани

Видяно 7 пъти
Лига Европа

Лига Европа
От 20:00 на стадион „Лазур“ в Бургас Ботев Пловдив ще изиграе втората си среща с албанския Партизани.

Ботев Пловдив

Ботев Пловдив постигна ценна и комфортна победа в Албания с 3:1. Мачът не започна добре за тях и допуснаха попадение още в петата минута. Впоследствие обаче поеха контрол над нещата и изравниха до почивката. През втората част вкараха още два гола и така сега са много близо до следващата фаза. Можеха дори да постигнат по-убедителен успех. В нападение Косоко се представи отлично с два гола, а Тодор Неделв също добави красив гол. Сега на българска земя домакините имат сили да се поздравят и с нов успех, ако пожелаят.

Партизани Тирана

Партизани почна добре първият мач, но след ранното попадение не успяха да покажат кой знае какво и заслужено загубиха. По принцип разчитаха много на домакинствата си и бяха цял сезон без поражение в местното първенство. Сега обаче се нуждаят от истински подвиг в Бургас. Ако не подобрят обаче представянето си от първата среща това няма как да се случи, а дори е напълно възможно този път да инкасират и по-сериозна загуба.

Ботев бе по-добрият отбор в първата среща и едва ли ще пропусне възможността да продължи напред. Даже могат да зарадват публиката си с нова победа в Бургас. Партизани бяха надиграни в първата среща. Сега не се вижда как могат да спечелят, освен ако не променят коренно играта и силата си. Изглежда се заформя ново поражение за албанците тук.

Прогноза: 1

Оферти за тази среща:

[one_third]Bet365100лв. бонус[/one_third][one_third]Efbet – Вземете до 110лв[/one_third][one_third_last]Betfair – €100 за Спорт[/one_third_last]
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай