Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Защитник на Атлетико Мадрид наказан заради залози

Видяно 55 пъти
Кевин Трипиър отнесе санкция заради залози

Английският национал и защитник на Атлетико Мадрид Кийрън Трипиър е глобен със 70 000 паунда и наказан да не участва във футболни дейности и събития до 28 февруари 2021г. или в период от 10 седмици. Това ще го остави извън строя за следващите 12 мача на Атлетико в първенството и за първия осминафинален двубой срещу Челси от Шампионската Лига. Санкцията няма да възпрепятства възможността да участва на европейското първенство по футбол следващото лято.

През май тази година се повдигна обвинение срещу Трипиър за нарушаване на правилата, свързани с правенето на залози. Нарушението е извършено през юли 2019г. в периода около трансфера му от Тотнъм в Атлетико Мадрид. Става дума за това, че е участвал в залози за самия себе си и в частност трансфера си в Испания. 30-годишният десен бек претендираше, че е невинен, но назначената независима регулаторна комисия от Английската футболна асоциация, го призна за виновен в четири от седемте обвинения. Трипиър може да обжалва решението, но наказанието влиза в сила веднага. Играчът бе неизменна част от титулярния състав на „дюшекчиите“, които през следващите два месеца ще трябва да се справят без него.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай