Петър Борисов

Бразилия може да отдалечи Еквадор от местата за класиране на световното

Видяно 6 пъти
квалификации за световното

квалификации за световното
В петък рано сутринта от 03:45 българско време Бразилия домакинства на Еквадор в друга квалификация от зона Южна Америка.

Домакинът Бразилия

Бразилия оглавява класирането в зоната с комфортен аванс на върха и вече си подсигуриха участието на световните финали. Отборът не спира да мачка противниците си и е с 8 поредни победи в квалификациите. През месец юни допуснаха загуба с 0:1 от Арженитна в контрола, но броени дни след нея победиха с 4:0 Австралия. За последните 9 мача са инкасирали само два гола – единият от Аржентина, а другият от Уругвай. Вкъщи са с 6 победи и 1 равенство, което бе срещу Уругвай преди повече от година.

Гостите от Еквадор

Еквадор се намира на шестото място и само евентуална победа би могла да ги вкара в топ 5 и местата, осигуряващи класиране на световните финали. Гостите загубиха последните си два мача от квалификациите, което е причина да излязат от топ 5 на таблицата. Пораженията бяха от Колумбия и Парагвай. Еквадор вече загуби първият мач с Бразилия на своя земя с 0:3. Поглеждайки статистиката виждаме и че нямат победа като гост над бразилците, което също накланя доста везните в полза на домакините.

Бразилия може да диша спокойно и да играе без напражение и дори да не спечели няма да е фатално за тях. Победата е нужна на гостите, които обаче със сигурност ще имат доста трудности в мача. Въпреки че Бразилия се класира, това не означава, че няма да търсят победата. Класата си личи в състава им и могат да победят отново Еквадор.

Прогноза: 1, под 3.5 гола топка

Коефициент: 1.25Коефициент: 1.28Коефициент: 1.22
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай