10LV Inbet

Букмейкър на Месеца

Представяме ви актуална класация за най-добрия букмейкър в България за декември 2023. Целта ни е да ви насочим и да помогнем за оптималната ви игра. Посещавайте ни редовно, за да сте в крак с всички тенденции. Тук ще откриете кой бранд е изпъкнал сред останалите в съответния месец, като е предложил по-добри условия за своите играчи.

18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Вземете 550 лв. Бонус Sportingwin ревю
  • Щедра оферта за нови клиенти
  • Удобна навигация в сайта
  • Добри спортни пазари и задоволителни коефициенти
  • Няма мобилни апликации
Лиценз от НАП
Български и Английски
Залози на живо, Кешаут, Е-Спортове, Виртуални Спортове, Бет Билдър
 

Критериите, по които избираме сайт за залози за декември

Класацията ни, в която поместваме най-добрите сред ТОП букмейкърите за България, е плод на редовните усилия на екипа ни. За да ви улесним, ние всеки ден следим и отразяваме всички промени в най-популярните сайтове за залози в България. Целта е да сме ви в услуга, така че да не изпуснете никоя нова промоция или полезна функция. В края на всеки месец правим анализ на записките от впечатленията си и излъчваме победител. А ето и по какви критерии правим своя избор:

Предлагат ли се всички актуални събития за залог

Ако обичате да разнообразявате играта си, знаете, че всеки месец има определени водещи събития. Разбира се, горещите турнири като Шампионска Лига и Лига Европа са във фокуса на вниманието на спортните фенове постоянно, но има и по-нестандартни неща, на които може да се поставят прогнози. Например, в месеца на Оскарите много филмови любители искат да играят със своето предположение. Други примери за актуални събития Евровизия, изборите в България или вота в други държави.

Разнообразието е важно нещо от играта на всеки редовен играч, затова ние следим дали букмейкърите са в крак с тенденциите и предлагат всички любопитни опции в сайта си.

Обновяват ли се бонус офертите

Ние знаем, че наличните бонуси – не само за нови клиенти, но и за регистрирани играчи, са важна част от ежедневието на потребителите. Ето защо всеки месец обръщаме внимание на факта дали даден бранд разнообразява, обогатява и променя портфолиото си с предложения. Изключително важно е играта на клиентите да се прави по-вълнуваща. От друга страна, има букмейкъри, които предлагат уникални промоции, свързани с актуалните горещи събития, които описахме по-горе. Няма как да не оценим усилията им подобаващо.

Изгодни ли са коефициентите

Опитните играчи знаят, че тенденцията за коефициентите не е особено динамична. Това значи, че ако даден бранд по принцип предлага високи и изгодни стойности, това е така в дългосрочен план, а не варира според месеците на годината. Тук обаче наблюдаваме най-вече ставките, които се предлагат за най-популярните срещи и събития на месеца. Сравняваме какво е налично при най-предпочитаните сайтове за залози и вземаме това под внимание, когато излъчваме победител на месеца. Основната ни цел е да стимулираме брандовете да предлагат все по-изгодни условия за своите клиенти.

Коректно ли е отношението спрямо играчите

Друг важен критерий е дали букмейкърът е имал коректно отношение към своите играчи, без значение дали говорим за нови или регистрирани потребители. Обикновено уважаваните брандове полагат всички усилия да са коректни към клиентите си, но това е тенденция, която трябва да се следи отблизо.

Въведени ли са нови полезни функции

За нас е от изключително значение букмейкърите да се стремят постоянно да обогатяват портфолиото си, за да предложат най-добрите условия за игра на своите клиенти. За такива значими промени считаме добавянето на cash out, пряко предаване или пък създаването на приложения за Android или iOS, например.

Смятаме, че е добре компаниите да бъдат насърчавани и отличавани, когато се стараят да са в крак с всички тенденции на пазара.


Допитваме ли се до читателите си?

Може би се чудите дали мненията на нашите читатели са важни за нас и участват при определянето на най-добър букмейкър за месеца. Отговорът е кратък и категоричен: ДА! Колкото повече доволни играчи, толкова по-високо е и мнението ни за дадена компания. Ето защо насърчаваме всеки да ни държи в течение със своите преки впечатления от любимия си сайт за залози. Тук значение имат както положителните, така и отрицателните коментари.


Кои брандове попадат в класацията ни най-често?

Както видяхте, показателите в нашата класация са доста динамични, поради което шанс да спечелят приза за най-добър сайт за залози на месеца имат всички брандове. Най-вероятно през годината тук ще видите имената на всички популярни букмейкъри за България, които са коректни към своите играчи и предлагат отлични условия за игра.