Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Букмейкър започна изплащането на печалби за Фулъм да изпадне от Висшата Лига

Видяно 38 пъти
Букмейкър започна да изплаща за изпадане на Фулъм

Ирландският букмейкър Paddy Power започна да изплаща печалбите на клиентите си, които са заложили Фулъм да изпадне от Висшата Лига през настоящия сезон. Това стана след едва три кръга от старта на Премиършип и е едно от най-ранните изплащания в историята на букмейкъра.

Фулъм изживява един от най-лошите си стартове във Висшата Лига. В първите три кръга загуби с 0:3 от Арсенал, с 3:4 от Лийдс и с 0:3 от Астън Вила. Този уикенд допусна и загуба с 0:1 от Уулвърхемптън и вече натрупа четири загуби от четири мача през новата кампания.

В резултат на това Paddy Power определи като печеливши всички единични и множествени залози, в които е избрана опцията Фулъм да изпадне в Чемпиъшнип. Това е второто най-ранно изплащане за изпадане отбор. Преди това през 2012г., след само един кръг, започна изплащането на печалби за изпадането на Стоук Сити, който впоследствие завърши на 12-то място в крайното класиране.

Фулъм

След последната загуба коефициентите Фулъм да изпадне варират около 1.20.

Говорителят на Paddy Power каза следното по темата: „Съжалявам за Фулъм и мениджъра Скот Паркър, но изглежда, че за тях начинанието ще бъде неуспешно, така че ще изплатим за изпадането им този сезон.“

Не за първи път букмейкър изплаща предсрочно залози за Висшата Лига. През 1998г. компанията Betfred губи около половин милион паунда, изплащайки предсрочно Манчестър Юнайтед да спечели титлата, след като има 12 точки преднина на върха. Впоследствие обаче шампион става Арсенал. Историята се повтаря през 2012г., когато букмейкърът отново изплаща за предсрочна титла на Манчестър Юнайтед, но в последния кръг титлата отиде при градския съперник Манчестър Сити.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай